Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Fleur jouw mobieltje op met Braziliaanse samba-wallpaper!

Je hebt teamgenoten, je hebt vrienden en je hebt olijke duo’s. Antony en David Neres vallen het meest onder die laatste categorie. De twee weten elkaar altijd prima te vinden na een doelpunt. En precies dat levert weer vrolijke plaatjes op voor jouw telefoon!

08 december 2021 - 10:40
Wpajaspo800
Wat een heerlijke foto. Kijk die blije koppies! © Pro Shots

Ajax schreef tegen Sporting CP (4-2) historie, door alle zes zijn groepsduels in de Champions League te winnen. Twee van de vier Ajaxdoelpunten werden mede mogelijk gemaakt door Brazilië. Of nou ja, door de Brazilianen in dienst van onze club.

Dat Antony schittert in Europa, is niks nieuws. Maar vooral voor Neres was Sporting-thuis een fijne opsteker. Een prima wedstrijd, een doelpunt en een Nederlands record in de Champions League. Dat mag best worden gevierd! 

In dat vieren zijn Brazilianen sowieso wel goed. Springen, dansen, samba, alles! Het ritueel van Antony en Neres is inmiddels bekend. Een sprintje trekken, in de lucht tegen elkaar aan botsen en zich vervolgens rollend op de grond laten vallen.

Aanbevolen
Veel springen en weinig zingen in ons fotoverslag van Sporting-thuis

Haller werd zelfs aan de kant geschoven door Antony, zodat de weg richting Neres vrij was. Niet leuk voor Sébastien, al heeft de vleugelflitser vast ‘excusez-moi’ geroepen. Hoe dan ook, het hele recept levert altijd olijke plaatjes op.

We hebben van het ‘dansen in de lucht’ een wallpaper gemaakt, die je hieronder kunt downloaden. Stuur je na het downloaden wel een screenshotje? Obrigado!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >