Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Zet het affiche van Circus Antony op jouw mobiel!

Hebben jullie vannacht ook geschreeuw gehoord? Dat was de linksback van RKC, die af en toe gillend wakker schrok. Met de hartelijke groeten van Antony, die de verdediger helemaal doldraaide. De Braziliaanse circusact is nu ook beschikbaar als wallpaper!

22 november 2021 - 10:06
Wallpaperrkcuit800
Een heerlijke act verdient ook een heerlijke wallpaper! © Pro Shots

Antony is typisch zo’n speler waarvoor je naar het stadion komt, of in deze coronatijden in ieder geval de televisie voor aanzet. Als de Braziliaan aan de bal is, zijn de oeh’s en aah’s nooit ver weg. Het plezier waarmee Antony over het veld dwarrelt, is heerlijk om te zien.

De vleugelflitser maakte zijn tegenstanders in Europa knettergek, maar in de eredivisie stond Antony niet altijd ‘aan’. Zijn trainer stelde daarom dat hij het áltijd moet laten zien, niet alleen in grote wedstrijden. Dat kwartje leek in Waalwijk prima te zijn gevallen.

Aanbevolen
Ajax prikt ook vijf keer raak in ons fotoverslag van RKC-uit

Wie goed luisterde, hoorde de linksback van RKC af en toe zachtjes snikken. Die arme jongen werd helemaal zoek gespeeld. Circus Antony had zijn tenten opgezet in Waalwijk, waar helaas geen toeschouwers waren om de heerlijke act van dichtbij te bewonderen.

Gelukkig trekt Circus Antony dit seizoen nog veel vaker door het land. De achtergrond van jouw mobieltje lijkt ons bijvoorbeeld een prima bestemming. Het downloaden van de wallpaper doe je hieronder. Stuur je na het installeren wel een screenshotje? Jeuh!

 

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >