Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Ajax prikt ook vijf keer raak in ons fotoverslag van RKC-uit

RKC-uit levert een ander fotoverslag op dan je van ons bent gewend. Eentje zonder supporters op beeld. En dat is jammer, zelfs volstrekt klote. Het tripje naar Waalwijk had leuke prentjes kunnen opleveren, want Ajax deed in de eredivisie weer wat het moest doen door met 0-5 te winnen. We verzamelden de mooiste plaatjes.

22 november 2021 - 09:03
Rkcaja 1200 (1)
Berghuis met zijn tweede van de voetbalzondag in Wólluk. © Pro Shots

Je kon de spelers elkaar weer goed horen coachen in het lege Mandemakers Stadion. Elke pass was hoorbaar, zodra de voet een bal beroerde. De schreeuw van Dusan Tadic na een overtreding was zelfs tot in het centrum van Waalwijk te horen. Voetbal zonder publiek went nooit. Nooit, nooit, nooit.

Toch hielden we aan de voetbalzondag in Noord-Brabant een goed gevoel over. Ajax deed na twee tamelijk zielloze 0-0-gelijkspelen weer écht zijn best. Dat resulteerde meteen in een ruime zege. Vijf treffers voor en nul tegen. Al was dat laatste vooral te danken aan een heerlijke redding van Remko Pasveer op een kopbal van Michiel Kramer.

Vooral Antony had het naar zijn zin en dreef zijn directe tegenstander tot wanhoop. De linksback riep om zijn moeder. Dat was in een leeg stadion goed hoorbaar. De plaatjes hieronder zijn geschoten door onszelf en onze vrienden van Pro Shots. Klaar met foto's kijken? Stem dan nog snel op jouw Ajacied van de Wedstrijd!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >