Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Ajax Life 4: win boek Meesterbrein of fraaie Ajaxkalender 2022!

Ook dit seizoen besteden we in ons magazine Ajax Life aandacht aan nieuwe (en soms oude) boeken. We laten leden niet alleen aan het woord over hun favoriete uitgave, maar geven ook iedere editie boeken weg. We hebben weer wat leuks in de aanbieding!

18 november 2021 - 08:45
Win Jansen 1200
Jansen had mede de taak om Rijkaard klaar te stomen voor het grote werk. © AFC Ajax

In het vierde nummer van dit seizoen lichten we twee boekwerkjes uit. Als lid van SV Ajax maak je kans op één van de onderstaande producties. Heb jij nog plaats in je boekenkast? Mooi! Check hieronder dan snel welke boeken je kunt winnen.

Allereerst maak je kans op het interessante boek Meesterbrein over Wim Jansen. Hij mist zijn vriend Johan Cruijff, door wie hij anders naar voetbal ging kijken. Ze spraken uren over talentontwikkeling. Waar Cruijff in 1983 uit rancune naar de rivaal verkaste, deed Jansen dat eind 1980 al. Op voorspraak van Cruijff. Als vervanger van Ruud Krol en om Frank Rijkaard klaar te stomen. Zo geeft dit Feyenoordboek van Youri van den Busken een goed inzicht in een stukje Ajaxhistorie.

Aanbevolen
Lees magazine Ajax Life 4 en puzzel jezelf naar bedrukt Ajaxshirt!

Daarnaast valt de toffe Ajaxkalender 2022 te winnen! Kick Uitgevers komt binnenkort opnieuw met een fraaie Ajaxkalender. Om precies te zijn: een nostalgische variant met prachtig ingekleurde zwart-wit foto’s van ons aller Ajax. In een prettig groot A2-formaat bovendien, zodat je aan het eind van elke maand een prachtig schilderijtje aan de muur kunt omslaan.

Wil jij kans maken op één van deze boeken? Lees dan Ajax Life 4 en doe mee met onderstaande prijsvraag. Het antwoord vind je ergens in de vierde editie van het magazine. Meedoen kan tot en met donderdag 2 december. In het formulier hieronder kun je het boek aanvinken dat jij graag zou winnen.

Prijsvraag: Wie was trainer van Ajax toen Kian Fitz-Jim zijn eerste wedstrijd live in de Johan Cruijff Arena zag?

Wil jij ook meedoen aan prijsvragen van de Supportersvereniging Ajax? Word dan snel lid!

  • Het formulier kon tot 2-12-2021 23:59:00 worden ingevuld

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >