Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Word ballenjongen/-meisje bij bekerduel tussen Ajax amateurs en Cambuur!

Ben je lid van Ajax Jonge Schare en heb je donderdagavond 28 oktober nog niets te doen? Mooi! We zoeken namelijk ballenjongens en -meisjes voor het bekerduel tussen de Ajax amateurs en SC Cambuur!

11 oktober 2021 - 15:49
Ballenjongens 1200
Dicht op de actie staan in de KNVB-beker? Dat kan! © Pro Shots

De Ajax amateurs? Zeker! Deze ploeg doet ook mee aan de strijd om de KNVB-beker en krijgt met SC Cambuur een heuse eredivisionist op bezoek. Op 29 oktober wordt er om 18.45 uur op De Toekomst afgetrapt en daar kun je nog best wat bekende spelers spotten.

Ben jij bijvoorbeeld een liefhebber van de voetbalgame Fifa? Dan ben je ongetwijfeld bekend met Eyong ‘Tarkang’ Enoh. Nou, die speelt tegenwoordig dus bij de Ajax amateurs. Net als bijvoorbeeld Dico Koppers, die in het verleden ook elf wedstrijden in de hoofdmacht van Ajax voetbalde.

Aanbevolen
Unieke beelden: bijzonder duel Ajaxamateurs in Arena

Hoe mooi is het om te zien of de zaterdagamateurs van Ajax kunnen stunten tegen de opponent uit Leeuwarden? Tof toch! En jij kunt dicht op de actie staan. Als ballenjongen of -meisje om precies te zijn. Het enige dat je daarvoor hoeft te doen is onderstaande prijsvraag beantwoorden.

Als winnaar zorg jij dat de spelers op het veld snel weer een bal hebben als deze buiten de lijnen is getrapt of gekopt. Tussendoor geniet je natuurlijk ook volop van de wedstrijd en daarnaast win je nog een setje kaartjes. Daar kun je twee vrienden blij mee maken!

We zoeken in totaal zes winnaars die lid zijn van Ajax Jonge Schare (12 t/m 17 jaar). Let op: de coronamaatregelen zijn nog niet helemaal van tafel. Daarom moet je in het bezit zijn van een vaccinatie- of herstelbewijs of een negatieve test in de Corona Check-app.

Meedoen aan de prijsvraag kan tot en met zondag 17 oktober. Met de winnaars nemen we daarna contact op. Kom snel in actie en geef het antwoord op onderstaande vraag!

Uit welk land is Eyong Enoh afkomstig?


Ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van Ajax Jonge Schare? Sluit je dan snel aan!

  • Het formulier kon tot 17-10-2021 23:59:00 worden ingevuld

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >