Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Vragenvuur: stel jouw vraag aan zomeraanwinst Berghuis

We hebben in ons magazine Ajax Life de rubriek 'vragenvuur' en dat is leuk! Waarom? Nou, bij die rubriek schakelen we de hulp van onze leden in. Jullie bepalen namelijk welke vragen een speler krijgt. Dit keer is Steven Berghuis aan de beurt! Gaaf!

26 oktober 2021 - 13:47
Berghuis Vragenvuur 1200
Geeft Berghuis straks antwoord op jouw vraag? © Pro Shots

We komen in elke editie van het magazine Ajax Life met de rubriek 'vragenvuur', waarin we een speler van Ajax vragen voorleggen die we niet zelf hebben bedacht, maar die zijn ingestuurd door onze leden van Ajax Jonge Schare en Ajax Life.

Dit keer mogen jullie zomeraanwinst Steven Berghuis het hemd van het lijf vragen. We gokken zomaar dat jullie van alles willen weten van de aanvaller, die afgelopen zomer overkwam van Feyenoord. Hij werd gehaald als buitenspeler, maar maakt inmiddels veel indruk op het middenveld. Wij rekenen dan ook op een karrenvracht aan boeiende vragen.

Aanbevolen
Er komt weer een Ajax Life Pubquiz in Bar Hout aan!

Houd er wel rekening mee dat instuurperiode korter is dan normaal. Je hebt tot uiterlijk donderdagmiddag om jouw vraag aan Berghuis bij ons te droppen. We verwachten daarbij natuurlijk wel een stukje originaliteit van de vragenstellers. Dat vinden de spelers ook het leukst. De standaardvragen, die kennen ze immers wel.

Bovendien gaat de supporter die de leukste vraag instuurt er met een gesigneerd shirt van Berghuis vandoor! Dat is een serieus toffe prijs. Wie er in de jury zit? Berghuis zelf! Hij bepaalt welke vraag hij het allerleukst vond en wie zich zodoende op een shirt met krabbel mag verheugen.

Wat wil jij weten van de kersverse Ajacied, die dit seizoen al vijf goals en zeven assists achter zijn naam heeft staan? Laat ons weten door een mail te sturen naar redactie@svajax.nl. Vergeet niet je achtcijferige lidnummer mee te sturen.

En doe het dus direct, want inzendingen die na donderdagmiddag binnenkomen kunnen we helaas niet meer meenemen. Wij kiezen de tofste vragen uit en nemen die mee naar ons gesprek met Berghuis.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >