Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Video

Video Ventos: juichen na bevrijdende 1-0 van Berghuis!

Ajax vernederde PSV uiteindelijk met 5-0, maar we zaten lang niet altijd relaxt op ons stoeltje. Des de lekkerder was de bevrijdende openingstreffer van Steven Berghuis, waarna er gehakt werd gemaakt van de lampenclub. Natuurlijk legde Ventos alles vast!

25 oktober 2021 - 11:21

Je hebt soms van die wedstrijden waarin je er niet gelijk vanaf het begin lekker inzit. PSV-thuis was zo’n duel. Het was de eerste twintig minuten een kwestie van overleven, om vervolgens alsnog toe te slaan via Berghuis. Juichen, opluchting, alles!

Ventos stond vanaf Zuid te filmen toen Berghuis de 1-0 tegen de touwen werkte. De ontlading op de tribunes levert fijne beelden op, maar na de treffer blijft de camera gewoon draaien, waardoor we ook van het heerlijke feestje na afloop kunnen genieten. 

Genieten was het zeker in de Johan Cruijff Arena. Check het YouTube-kanaal van Ventos maar. Daar vind je nog veel meer fraaie sfeervideo’s van Ajax - PSV. Kijk en herbeleef!

Aanbevolen
Ajax en supporters trakteren PSV in ons fotoverslag op zware avond

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >