Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Ajax en supporters trakteren PSV in ons fotoverslag op zware avond

Plaatjes kijken van Ajax is leuk. Plaatjes kijken van een gewonnen Ajaxwedstrijd is nog leuker. Maar plaatjes kijken van een veegpartij tegen PSV? Dat vinden we het allerleukst! We hebben deze heerlijke wedstrijd voor je samengevat in een uitgebreid fotoverslag. Prima nagenietmateriaal!

25 oktober 2021 - 11:30
Fotosajapsv800
We hebben ons weer prima vermaakt tijdens een avondje Ajax! © De Brouwer

Als de Eindhovenaren op bezoek komen, zijn we altijd toch een beetje huiverig. PSV-thuis is op voorhand nooit eenvoudig. Dat hoor je ons en Ajax ook nooit zeggen, wat de Aad de Mossen van deze wereld ook willen doen geloven. Er werd wel gesproken over payback time, wat ons niet onterecht leek.

En of het payback time werd! Tjonge, deze zagen we niet aankomen. Ajax stuurde PSV met een 5-0-nederlaag terug naar de lampenstad, zonder zelf geweldig te spelen. Die uitslag kunnen we wel blijven herhalen, net zoals de voorlopige stand op de ranglijst.

Precies, voorlopig. Want Ajax is er nog niet. Nog lang niet zelfs. Met Heracles staat alweer een volgende tegenstander te wachten. Maar ruimte voor nagenieten is er natuurlijk wel. Precies dat doe je met onderstaande plaatjes, gemaakt door De Brouwer.

Ben je klaar met foto’s kijken? Laat dan nog even jouw stem voor de Ajacied van de Wedstrijd achter. Is belangrijk, echt waar.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >