Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ten Hags elf: welke gladiatoren laat jij de strijd aangaan met PSV?

Wat zijn het toch heerlijke tijden om Ajacied te zijn. Het wervelende Champions League-avondje tegen Borussia Dortmund hebben we nog nauwelijks verwerkt, of de kraker tegen PSV staat alweer voor de deur. Welke gladiatoren zet jij zondag aan het werk om de koppositie in de eredivisie te verstevigen?

22 oktober 2021 - 14:57
Ten Hags Elf Psv 1200
Ten Hag heeft de luxe over een fitte selectie te beschikken. © Pro Shots

We gaan er niet om die liegen, de 0-4-nederlaag in de strijd om de Johan Cruijffschaal zit ons nog steeds niet lekker. Natuurlijk zaten we toen in een hele andere fase van het seizoen, was Ajax nog in opbouw en speelde PSV al belangrijke Europese voorrondeduels. Maar toch, van de rivaal wil je altijd winnen.

Gelukkig is er zondag een kans op revanche. In een wedstrijd waar de belangen ons inziens eigenlijk groter zijn dan tijdens de Supercup. Of zoals Ten Hag het zo mooi verwoordde op de persconferentie: “Het is payback time.”

Aanbevolen
Ten Hag vol vuur richting PSV-thuis: ‘Zondag is payback time!’

Met het gevoel vooraf zit het wel goed. Dat kan ook niet anders, na de show die Ajax opvoerde tegen Borussia Dortmund. Alle spelers zijn ongeschonden uit de strijd gekomen. Natuurlijk zijn er her en der wel wat lichte pijntjes, maar niets noemenswaardig. Ten Hag heeft dus opties te over als het gaat om zijn basisopstelling.

We weten dat de oefenmeester er niet zo’n moeite mee heeft om knopen door te hakken, maar misschien kun jij hem toch een handje helpen. En mocht hij onverhoopt niet meelezen? Dan vinden wij het ook tof om jouw ideale basisformatie te bewonderen.

Zie je überhaupt reden om wisselingen door te voeren? Of mogen dezelfde elf die dinsdagavond aan de aftrap verschenen het opnieuw laten zien. Remko Pasveer heeft zich in dat duel aardig bewezen. Toch? Steven Berghuis speelde als een koning, maar misschien ben jij wel een liefhebber van Davy Klaassen.

We kunnen nu wel alle posities langs lopen, maar jij hebt vast zelf al een idee. Deel je strijdplan op sociale media en de leukste ideeën worden door ons gedeeld. Open snel onze app, ga naar het tabblad ‘de tribune’, pik de wedstrijd tegen PSV eruit en ga aan de slag. Je bepaalt allereest in welke formatie je de Ajacieden laat spelen en sleept vervolgens jouw #tenhagself naar de juiste plek binnen de lijnen. Succes!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >