Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Neres mag op wallpaper als aanmoedigingsprijs!

David Neres is tegenwoordig niet meer zeker van een basisplaats bij Ajax, maar als invaller was hij in Heerenveen wel belangrijk voor de manschappen van Erik ten Hag. We belonen de Braziliaan daarom met een plekje op onze wallpaper!

17 oktober 2021 - 13:24
Wpheeaja800
Scroll snel naar beneden voor de bewerkte versie! © Pro Shots

Neres kende een fijne invalbeurt in het Abe Lenstra Stadion. Ajax draaide na rust niet lekker en de vleugelflitser mocht na ruim een uur spelen Steven Berghuis aflossen. Dat hij twaalf minuten later al koppend de 0-2 tegen de touwen werkte, was fijn. Dat doelpunt bracht Ajax in veilige haven. Opluchting, drie punten in aantocht, alles. 

Aanbevolen
Ten Hag: ‘Dit is de Neres zoals we hem willen zien!’

Die opluchting zal er ook bij Neres zelf zijn geweest. Twee weken geleden mocht hij tegen FC Utrecht immers nog in de basis beginnen, maar maakte hij een niet al te beste indruk. Ten Hag was destijds kritisch op de buitenspeler en vond dat er meer van hem verwacht mocht worden. Dat kwartje lijkt te zijn gevallen, want tegen sc Heerenveen (0-2) was de Braziliaan beslissend. 

“Dit is de Neres zoals we hem willen zien: balvast, creatief en op het juiste moment voor de goal verschijnen. Ook was hij in zijn defensieve arbeid heel goed,” stelde Ten Hag op de persconferentie.

Fijne woorden dus voor Neres, die wij met zijn plek op onze wallpaper een extra steuntje in de rug geven. Bovendien vormt dit plaatje, met de toffe kleuren van het Marley-shirt, een fijne achtergrond voor jouw telefoon!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >