Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Kijktip: volg Ajax tegen Dortmund zowel in Youth als Champions League!

Het is een dubbele matchday deze dinsdag, want niet alleen het grote Ajax komt om 21.00 uur in actie tegen Borussia Dortmund... Ook Ajax O18 moet aan de bak tegen de leeftijdsgenoten van Die Schwarzgelben. Lees hieronder hoe je niks van beide duels mist!

19 oktober 2021 - 10:54
Pogof 1200
Er live in het stadion bij zijn, blijft het allermooist. © Pro Shots

Ajax 018 is de Youth League gestart met een 1-1-gelijkspel tegen Sporting Portugal en een 3-1 zege op Besiktas. Daarmee bezet het vlaggenschip van de Ajaxjeugdopleiding op doelsaldo de eerste plek in Groep C. We zijn dan ook enorm benieuwd hoe de ploeg van trainers Dave Vos en Steven Pienaar voor de dag komt tegen de Duitsers.

De bal op sportpark De Toekomst gaat om 14.00 uur rollen. De confrontatie is bij Ziggo Sport live (kanaal 14 en Select) op de kijkbuis te volgen en de uitzending start vijf minuutjes voor de aftrap. Het lijkt ons werkelijk een uitstekend opwarmertje richting het hoofdmenu in de Johan Cruijff Arena.

Aanbevolen
Drie dingen die je moet weten over Ajax - Borussia Dortmund

De kraker tussen Ajax 1 en Dortmund begint om 21.00 uur en is live te volgen bij Ziggo Sport Voetbal en RTL7. Bij Ziggo start de uitzending vijf minuten voor aanvang, terwijl RTL al om 19.55 uur live gaat met voorbeschouwen. Mocht je zin hebben in Besiktas - Sporting, deze zie je ook bij Ziggo Sport Voetbal. Dit andere duel in groep C begint om 18.45 uur.

Heb je geen Ziggo Sport, maar wil je wel ander commentaar dan bij RTL? De wedstrijd kun je eveneens los bestellen via Ziggo Go. Je legt dan 3,99 euro in, waarna je het duel kunt streamen op al je apparaten. Zoals altijd: er zijn keuzes en keuzes zijn goed!

Ben je niet bij een tv in de buurt vanavond? Als vanouds brengt Radio 1 redding. De mannetjes van de radio zijn altijd fijn, bijvoorbeeld als je op de weg zit. Ajax Radio gaat eveneens live, via Juke.

Natuurlijk zijn wij van Ajax Life ook van de partij op Instagram, Twitter en Facebook. Wil je onze voorbeschouwing nog effe meepakken? Luister dan onze podcast terug!

Veel plezier!

Aanbevolen
Welke Ajacieden maakten minuten tegen Dortmund in 1996 en 2012?

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >