Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie kaartverkoop Heracles Almelo-uit

Het voelt misschien nog wat ver, zeker aangezien er eerst nog twee toppers tegen Borussia Dortmund en PSV moeten worden afgewerkt, maar voordat je het weet, reist Ajax alweer af naar Almelo voor het uittreffen met Heracles. Hier volgt informatie over de kaartverkoop.

07 oktober 2021 - 15:29
Verkoopheraja800
Vocale aanmoedigingen vanuit het Almelose uitvak zijn geen overbodige luxe. © De Brouwer

Alhoewel Ajax het er vorig seizoen prima vanaf bracht op de plastic mat van Heracles (0-2), weten we dat een bezoekje aan het Erve Asito allesbehalve makkelijk is. Vocale aanmoedigingen vanuit het uitvak zijn dan ook geen overbodige luxe. Gelukkig zijn er 500 Ajacieden welkom in Almelo, waar op zaterdag 30 oktober om 18.45 uur wordt afgetrapt.

Een kaartje kost slechts 13,54 euro en er is sprake van een autocombi. Je kunt dus op pad met eigen vervoer, onder de voorwaarde dat je met minimaal drie personen per auto afreist richting het oosten van het land. Natuurlijk gaan onze handige SV Ajax-bussen ook weer rijden. Hou daarvoor onze busreizenpagina in de gaten.

Uitkaarthouders met een plusje op hun seizoenkaart kunnen vanaf zaterdag 9 oktober om 10.00 uur een kaartje kopen, waarna de loterij voor reguliere uitkaarthouders staat gepland voor zaterdag 16 oktober, eveneens om 10.00 uur. Woensdag 20 oktober sluiten de poorten van de digitale ticketshop.

Tot in Almelo!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >