Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Handige SV Ajax-bussen rijden naar uitduel met sc Heerenveen!

Ajax neemt het zaterdag 16 oktober (aftrap 18.45 uur) op tegen sc Heerenveen. Het Friese uitvak mag met 1250 Ajacieden weer helemaal worden gevuld. Geen zin om achter het stuur te kruipen? Maak dan gebruik van onze handige SV Ajax-bussen!

02 oktober 2021 - 09:57
Bussenheerenveen800
Eindelijk weer een vol uitvak! © De Brouwer

(GESLOTEN)

Het is op dit moment heerlijk om Ajacied te zijn. De ploeg speelt fijn voetbal, presteert goed en de sfeer op de tribune zit er lekker in. Daarnaast geldt Heerenveen als een van de leukste uitduels in het seizoen. Prima redenen om af te reizen richting Friesland, toch?

Het uitvak van het Abe Lenstra Station mag weer helemaal worden gevuld, dus er zijn 1250 Ajacieden welkom. Supporters zonder plusje op hun uitkaart zijn zaterdag om 10.00 uur aan de beurt om een kaartje te scoren. Als je de loterij hebt gewonnen, kun je gaan nadenken over je vervoer richting Heerenveen.

Er is sprake van een autocombi. Je kunt dus zelf achter het stuur kruipen (minimaal drie personen per auto), maar je ook laten rijden door een van onze handige SV Ajax-bussen. Er staan bussen klaar in Den Bosch, Leiden, Amsterdam Middenweg, Amsterdam Sloterdijk en Almere. Laatstgenoemde stopt ook altijd bij station Duivendrecht.

Aanbevolen
JC Arena werkt aan verbeteringen om wachtrijen in de rust te verkleinen

Omdat je redelijk vrij kunt reizen naar Heerenveen, moet je voor een buskaartje wel een kleine bijdrage inleggen. Leden van SV Ajax betalen een tientje voor een retourtje, terwijl niet-leden vijf euro meer afrekenen. In de week van de wedstrijd ontvangen supporters meer informatie over onder andere de vertrektijd.

In het formulier hieronder kies je waar je wil opstappen. De getallen tussen de haakjes geven het aantal vrije plekjes weer. Scoor trouwens wel eerst je kaartje en daarna pas je stoel, anders krijgen we het erg druk met de administratie...

(GESLOTEN)

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >