Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Handige SV Ajax-bussen rijden naar uitduel met Heracles! [GESLOTEN]

Ajax neemt het zaterdag 30 oktober (aftrap 18.45 uur) op tegen Heracles. Het uitvak in Almelo mag met 500 Ajacieden worden gevuld. Geen zin om achter het stuur te kruipen? Maak dan gebruik van onze handige SV Ajax-bussen!

16 oktober 2021 - 09:54
Bus 1200
We mogen gelukkig weer volop onze mooie club achterna reizen! © De Brouwer

DE INSCHRIJVINGEN ZIJN GESLOTEN

///

Het zijn drukke tijden als Ajacied en het is heerlijk dat we onze mooie club weer volop achterna kunnen reizen. De ploeg speelt fijn voetbal, presteert goed en de sfeer op de tribune zit er lekker in. Heracles-uit is niet per se een van de makkelijkste uitpotjes voor Ajax, dus de mannen kunnen de steun van een vol uitvak uitstekend gebruiken.

In het uitvak van het Erve Asito Stadion zijn 500 Ajacieden welkom. Supporters zonder plusje op hun uitkaart zijn zaterdag om 10.00 uur aan de beurt om een kaartje te scoren. Als je de loterij hebt gewonnen, kun je gaan nadenken over je vervoer richting Almelo.

Er is sprake van een autocombi richting het oosten van het land. Je kunt dus zelf achter het stuur kruipen (minimaal drie personen per auto), maar je ook laten rijden door een van onze handige SV Ajax-bussen. Er staan bussen klaar in Den Bosch, Leiden, Amsterdam Middenweg, Amsterdam Sloterdijk en Almere. Laatstgenoemde stopt ook altijd bij station Duivendrecht.

Aanbevolen
Informatie kaartverkoop Borussia Dortmund - Ajax

Omdat je redelijk vrij kunt reizen naar Almelo, moet je voor een buskaartje wel een kleine bijdrage inleggen. Leden van SV Ajax betalen een tientje voor een retourtje, terwijl niet-leden vijf euro meer afrekenen. In de week van de wedstrijd ontvangen supporters meer informatie over onder andere de vertrektijd.

In het formulier hieronder kies je waar je wil opstappen. De getallen tussen de haakjes geven het aantal vrije plekjes weer. Scoor trouwens wel eerst je kaartje en daarna pas je stoel, anders krijgen we het erg druk met de administratie...

Tot in Almelo!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >