Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie kaartverkoop Borussia Dortmund - Ajax

We hebben informatie over de kaartverkoop voor een wedstrijd waar veel Ajacieden reikhalzend naar uitkijken. We hebben het over Dortmund-uit op woensdag 3 november om 21.00 uur.

15 oktober 2021 - 15:38
Dortmund 1200
Met 3200 Ajacieden naar Dortmund. Zin in! © Pro Shots

Er is ruimte voor 3200 Ajaxsupporters in het uitvak van het Signal Iduna Park, vroeger beter bekend als het Westfalenstadion. Als supporter reken je 43,50 euro per kaartje af. De kaartverkoop start vanaf dinsdag 19 oktober om 10.00 uur en verloopt volgens het schema onderaan deze update. Het gros van de SV Ajax-leden is dinsdag 26 oktober om 10.00 uur aan de beurt.

Ook over omwisselen is al iets te melden. Dit vindt op de wedstrijddag tussen 10.00 uur en 16.00 uur plaats in Duitsland bij parking E3, nabij het stadion. Ajax waarschuwt dat het niet mogelijk is om buiten deze tijden om te wisselen. Iets om rekening mee te houden in je reisplanning naar Dortmund. Eenmaal een kaartje bemachtigd? Deze is persoonsgebonden en niet overdraagbaar.

Aanbevolen
Het Ajaxlogo: willen we oud, nieuw, het nieuwe oud en waarom dan?

Over parking E3 gesproken, daar kun je als Ajacied eveneens gelijk parkeren. De kosten per auto zijn zeven euro. Voor een busje voor negen personen betaal je vijftien euro. Wil je er een grote bus kwijt, dan leg je vijfentwintig euro in. Let op: er kan alleen contact afgerekend worden.

Wij zorgen ook voor vervoer richting het uitduel met Dortmund. We laten een handige SV Ajax-bus richting Duitsland rijden. Meer informatie hierover volgt maandag. Hou daarvoor onze socials (@ajaxlife) en deze site in de gaten.

Dan zijn er nog de nodige coronamaatregelen. Naast een wedstrijdkaart moet je in bezit zijn van een bewijs van volledige vaccinatie. Ook een herstelbewijs of negatieve PCR-test van maximaal 72 uur in de vorm van een internationale QR-code volstaat.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >