Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Alles en iedereen in fotoverslag van Ajax - Utrecht terug op aarde

De roze wolk is verlaten. We staan weer met de beentjes op aarde. Als supporters waren we de laatste weken in de watten gelegd. Het kon allemaal niet op en iedereen was euforisch. Misschien een tikkeltje te. En dat kan niet als FC Utrecht op bezoek komt. Dan kun je dus zomaar met 0-1 verliezen, als je niet honderd procent geeft. Dat deed onze fotograaf gelukkig wel.

04 oktober 2021 - 09:18
Fotoverslag Ajautr 1200
Dit jonge Ajaciedje moet het allemaal effe verwerken. © De Brouwer

"Mensen op de tribune denken dat het allemaal makkelijk is, maar dat is het niet. Om het makkelijk te laten lijken, moeten we er alles aan doen. Dat gebeurde vandaag niet," stelde Dusan Tadic na afloop tegenover Ajax Life. Het zijn niet de teksten die je als supporter wil horen, want hoe kun je er nou niet alles aan doen tegen FC Utrecht?

Dat is eigenlijk nogal arrogant. Misplaatst bovendien. Tegen FC Twente (1-1) ging Ajax niet volle bak. Het leverde meteen puntenverlies op en tegen FC Utrecht ging precies dezelfde vlieger op. De grootste vijand van Ajax? Dat is Ajax zelf. Daley Blind roept dat al een aantal weken en heeft daarin gelijk.

Aanbevolen
Ten Hag wil Antony niet opbranden: ‘Dan gaat het lampje uit’

Het was tam op het veld. Op de tribunes overigens eveneens. Op Zuid bleef men redelijk gaan, maar een groot deel van de Johan Cruijff Arena leek te komen controleren met hoeveel Ajax zou winnen. Ze kwamen bedrogen uit. Pas toen Antony binnen de lijnen kwam, ontwaakte de Arena. Mede door zijn impulsen kwam er wat gif in het spel van Ajax en pit op de tribunes.

Het mocht allemaal niet meer baten. Onze fotograaf De Brouwer liet zijn camera volop klikken en dat levert wel gewoon weer fraaie platen op.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >