Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax nodigt supporters die afzagen van compensatie uit voor exclusief evenement

Tover je agenda maar tevoorschijn en houd woensdagmiddag 27 oktober vrij. Dan organiseert Ajax namelijk het besloten evenement ‘Voor ons dierbaar rood en wit’. Speciaal voor alle seizoenkaarthouders die afgelopen seizoen ondanks alle corona-ellende volledig afzagen van compensatie.

01 oktober 2021 - 17:06
Fans Amsterdam 1200
Ajax is dankbaar voor de steun van de supporters. © De Brouwer

Inmiddels genieten we alweer enkele maanden van een flitsend spelend Ajax en zijn we sinds vorige week weer massaal aanwezig in de Johan Cruijff Arena. Heerlijk, we mogen weer! Hoe anders was de situatie tot enkele maanden geleden. Lege stadions en geen sfeer. Een rotperiode voor iedereen, ook voor de voetbalclubs.

Mede door de steun van vele supporters is ook Ajax deze coronaperiode doorgekomen. In april kregen de seizoenkaarthouders een ruimhartig pakket vol compensatiekeuzes voorgeschoteld. Een fraai gebaar van de club, die natuurlijk niet in ieders portemonnee kan kijken.

Aanbevolen
Ajax biedt seizoenkaarthouders ruimhartig pakket vol compensatiekeuzes

Supporters kregen de mogelijkheid om de volledige seizoenkaart gecompenseerd te krijgen, maar zij konden er ook voor kiezen (een deel van) het aankoopbedrag aan Ajax te doneren. Als dank voor hun steun ontvangen zij binnenkort van de club een uniek Ajaxjack.

Fans die minstens 65 procent van het aankoopbedrag aan de club schonken kunnen bovendien rekenen op een tof Ajaxborstbeeld en seizoenkaarthouders die volledig afzagen van compensatie hebben daarnaast nog recht op een exclusief evenement.

Voor die laatste groep supporters komt Ajax nu met nieuws. Zij hebben vrijdagmiddag een uitnodiging ontvangen om op woensdag 27 oktober aanwezig te zijn bij het evenement ‘Voor ons dierbaar rood en wit’. Erik ten Hag en zijn ploeg zijn uiteraard ook van de partij. Verdere details maakt Ajax nog niet bekend, die volgen volgende week. Het belooft in ieder geval een mooie middag te worden!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >