Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax Life 3: openhartige Álvarez en vooruitblikken op Dortmund

Het zijn drukke tijden. Ajax werkt een pittig blok(je) af richting alweer een interlandperiode. PSV komt naar Amsterdam en we kunnen niet wachten op het Europese tweeluik met Borussia Dortmund. Genoeg inspiratie voor een goedgevuld magazine. Ajax Life 3 ploft vanaf vrijdag 15 oktober exclusief op de deurmat bij leden van SV Ajax. Voorproefje!

14 oktober 2021 - 08:49
Cover 1200
Álvarez heeft een fraai plekje op de cover gekregen. © Ajax Life

Edson Álvarez siert de cover van ons oktober-nummer. De Mexicaan spreekt voluit in een groot en openhartig interview. Over zijn vertrekwens en huidige status in het elftal van Erik ten Hag. “We kunnen in de Champions League grootste dingen doen. Dat voel ik.”

Mohamed Daramy stelt zich voor in de rubriek Vragenvuur. De aanvaller probeerde het soms met een schijnbeweging, maar kon aan geen enkele vraag ontsnappen. Zo vertelt de modebewuste Ajacied welk accessoire hij graag aan het assortiment van de Ajax Fanshop toevoegt en waarom Viktor Fischer zo speciaal voor hem is.

In aanloop naar Ajax - PSV bezoeken we een Ajacied in hartje  Brabant. Pieter is fanatiek Ajacied, maar woont dus wel onder de rook van Eindhoven. Zijn hond laat hij gewoon uit in een Ajaxshirt. “PSV’ers zijn meer bezig met Ajax dan hun eigen succes, haha.”

Uiteraard lees je in dit nummer veel over Borussia Dortmund. Joep Bertrams schetst op zijn eigen ludieke manier hoe we Erling Haaland (waarschijnlijk weer fit) moeten aanpakken en we portretteren de populaire club uit het Ruhrgebied. Plus: we vonden zeven Ajacieden die ook in Dortmund actief waren (of zijn). Kun jij ze nu al opnoemen? 

Aanbevolen
Lees magazine Ajax Life 3 en puzzel jezelf naar bedrukt Ajaxshirt!

Het oude logo (dat Ajax voerde tussen 1928 en 1991) staat dit seizoen op het thuisshirt. Wij vragen ons af of de leden van SV Ajax een duidelijke voorkeur hebben voor het één of het ander. Dat vroegen we in 2014 ook al eens en nu dus weer. Hoe consequent zijn Ajacieden?

Soms verdient het verhaal van een sponsor meer dan een advertentiepagina. ABN-Amro verbond zich dertig jaar geleden aan Ajax toen de club nagenoeg failliet was. We gaan in dit jubileumjaar terug in de tijd met betrokkenen, maar kijken ook naar de toekomst. “We waren bang dat we onze handen in een wespennest zouden stoppen.”

Verder proberen we in dit nummer maar iets moois te maken van onze aanwezigheid bij de eerste klassieker in de Eredivisie Vrouwen. Een historisch duel, met een historisch resultaat. Tipje van de sluier: dit verhaal komt je van pas tijdens toekomstige kroegquizzen. 

Naast bovenstaande verhalen is er weer een Talenten van Toen (Ajax C2, 2000), spreken we Arena-pionier Arnold Scholten en hebben we nog veel meer voor je in petto.

Wil jij dit magazine ook ontvangen en profiteren van andere voordelen? Sluit je dan aan bij de Supportersvereniging Ajax! Ons magazine Ajax Life is niet te koop in de winkel en wordt alleen verstuurd naar leden van Ajax Life en Ajax Jonge Schare.

Aanbevolen
Ajax Life 3: win editie Life After Football of seizoensgids Het Amsterdamsche Voetbal!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >