Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Ajax Life 3: win editie Life After Football of seizoensgids Het Amsterdamsche Voetbal!

Ook dit seizoen besteden we in ons magazine Ajax Life aandacht aan nieuwe (en soms oude) boeken. We laten leden niet alleen aan het woord over hun favoriete uitgave, maar geven ook iedere editie boeken weg. We hebben weer veel leuks in de aanbieding!

14 oktober 2021 - 08:47
Boekenal3 800
Van der Sar siert de cover van de nieuwste Life After Football. © Pro Shots

In het derde nummer van dit seizoen lichten we twee boekwerkjes uit. Als lid van SV Ajax maak je kans op één van de onderstaande producties. Heb jij nog plaats in je boekenkast? Mooi! Check hieronder dan snel welke boeken je kunt winnen.  

Allereerst maak je kans op de nieuwste editie van Life After Football, waarin het coververhaal met Edwin van der Sar liefst veertien pagina's beslaat. Op zich is dat best logisch voor een man die door Johan Cruijff naar voren werd geschoven om Ajax te leiden. Veel nieuws lezen we niet. Wél interessant is zijn antwoord over toekomstige opvolgers in de directie.

Aanbevolen
Lees magazine Ajax Life 3 en puzzel jezelf naar bedrukt Ajaxshirt!

Daarnaast geven we exemplaren van de seizoensgids van Het Amsterdamsche Voetbal weg. Online al een begrip in een regio met ruim honderd standaardelftallen tot en met de vijfde klasse. Voetbalverhalen te over dus. Wat deze presentatiegids naast interviews en competitieprogramma's leuk maakt: je kunt in de vele (helaas niet alle) selecties speuren naar oud- Ajacieden.

Wil jij kans maken op één van deze boeken? Lees dan Ajax Life 3 en doe mee met onderstaande prijsvraag. Het antwoord vind je ergens in de derde editie van het magazine. Meedoen kan tot en met donderdag 4 november. In het formulier hieronder kun je het boek aanvinken dat jij graag zou winnen. 

Prijsvraag: Als Daramy een kledingstuk of accessoire zou mogen ontwerpen voor in de Ajax Fanshop, wat zou dat dan zijn?

Wil jij ook meedoen aan prijsvragen van de Supportersvereniging Ajax? Sluit je dan aan!

Stap 1 van 2

Deze prijsvraag is voor Ajax Jonge Schare en Ajax Life-leden

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >