Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Wallpaper Gravenberch als lichtpuntje van klassieker!

Stel je eens voor dat Feyenoord deze klassieker had gewonnen. Dan was het nu vast en zeker groot feest in Rotterdam. Maar, nee hoor. Niets van dat alles. Ajax won ‘gewoon’ met 1-0 en dat ondanks slecht spel. Dat slechte spel zorgt voor chagrijn. Juist nu. Desondanks een wallpaper!

17 januari 2021 - 21:25
Wallpaperajafeycar
Het enige hoogtepuntje van de klassieker in beeld! © Pro Shots

Als Ajax wint, maken we een wallpaper. De ene keer als kroon op het werk, de andere keer als moetje en weer een andere keer eigenlijk tegen beter weten in. Omdat Ajax het dan niet heeft verdiend, ook al is er gewonnen.

Winst in de klassieker verdient natuurlijk altijd een wallpaper, hoe slecht een editie van Ajax - Feyenoord ook was. Misschien dat het scheelt dat we doelpuntenmaker Ryan Gravenberch wel op de wallpaper ‘moeten’ zetten. Hij was er in die barslechte tweede helft niet meer bij.

Gravenberch probeerde tenminste voor verbinding te zorgen tussen verdediging en aanval. Dat ging ook niet altijd goed, maar het verschil tussen wel of geen Gravenberch was overduidelijk, als je het ons vraagt.

Goed, om de overwinning toch nog een beetje te vieren, hierbij een verse achtergrond voor je telefoon. Leuk, als aandenken aan weer een gewonnen klassieker. Desondanks kunnen we het ons prima voorstellen dat je teruggrijpt op die van Klaas Jan Huntelaar midweeks.

Die was namelijk een stuk vrolijker! En het heeft er nog steeds alle schijn van dat Huntelaar vertrekt. Die gaan we nog missen. Want als het niet snel beter gaat lopen, wie moet Ajax dan redden als het fout dreigt te gaan…?

Wallpaperajafey

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >