Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Is dit de laatste wallpaper met Huntelaar in de hoofdrol?

Als we een wallpaper kunnen maken met Klaas Jan Huntelaar, dan doen we dat. Standaard. En nu al helemaal! 'The Hunter' moest Ajax weer eens redden, dit keer op bezoek bij FC Twente, maar de grote vraag is... was dit de laatste keer?

15 januari 2021 - 08:54
Wallpapertweajabasis
Kijk die Huntelaar eens blij zijn. Net als wij, hoor! © Pro Shots

Was dit de laatste wedstrijd van Huntelaar in Ajaxshirt, waren dit de laatste treffers van Huntelaar voor Ajax en wordt dit dus ook de laatste wallpaper waarop hij een prominente rol vertolkt? Pfoe, alleen de gedachte al...

Dankzij Huntelaar won Ajax alsnog met 1-3 van Twente, want het ging weer bijna fout, hoor. Het scheelde weinig of het overkwam Ajax voor de tweede keer dat het ten onder ging aan het Willem II-scenario. Ook in Tilburg werd een goede start gevolgd door een flink inkakmoment...

Maar gelukkig was er KJH! Huntelaar stond nog amper tussen de lijnen of de bal lag alweer in het mandje. Dit alles met dank aan goed voorbereidend werk van 'rechtsvoor' Davy Klaassen en spits Sébastien Haller, die de bal teruglegde en niet vanuit een moeilijke hoek op doel kopte.

Dus konden we juichen! Weet je wat die 1-2 van Huntelaar pas echt gek maakt? Ryan Gravenberch was nog onderweg terug naar de bank. Hij was gewisseld, verliet het veld aan de overkant en was pas bij het doel toen Huntelaar zijn (laatste) kunststukje opvoerde.

Even serieus hè... Hartstikke leuk dat Schalke 04 zo diep in de zorgen zit dat het morgen nog over Huntelaar hoopt te kunnen beschikken, maar moet hij die club gaan redden...? De zorgen van Schalke lijken zo groot, dat lijkt zelfs Huntelaar niet meer te kunnen omdraaien.

En wat moet Huntelaar als spits van Ajax, in de fysiek o zo sterke Bundesliga, op een metertje of zestig van het doel, zonder echte sprint in de benen? Dan is het toch veel leuker om belangrijk te blijven zijn voor Ajax? Nou ja, dat zijn onze twee centen.

Voor nu is hier de wallpaper. Van Huntelaar dus. Waarschijnlijk de laatste, al hopen we van niet. We hopen van harte van niet. Installeer jij KJH nog een keertje als nieuwe achtergrond van je telefoon?

Wallpapertweaja

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >