Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Vrolijke platen, want Ajax doet op het nippertje toch nog goede zaken!

Altijd als Ajax een keertje goede zaken kan doen, speelt het een stroperige wedstrijd. Of, nou ja, er werd niet eens slecht gevoetbald of zo. Nee, de afronding was zwaar ondermaats. Met het vizier iets scherper, was de polonaise al bijtijds ingezet. Eens te meer moesten we wachten op een invalbeurt van Klaas Jan Huntelaar.

15 januari 2021 - 10:19
Openertweajacar
Dankzij KJH neemt Ajax eventjes wat afstand van de rest. © Pro Shots

En zo won Ajax met 1-3 van FC Twente. Als je over een tijdje naar het lijstje met uitslagen kijkt, valt je niet direct iets bijzonders op. Maar achter deze 1-3 kan wel eens een heel verhaal schuilgaan. Was dit bijvoorbeeld de laatste keer dat Huntelaar als reddende engel optrad? Het kan zomaar...

Er is belangstelling van Schalke 04, maar kan Ajax wel zonder de inbreng van zijn supersub? Met name in de eredivisie is de meerwaarde van Huntelaar nog altijd overduidelijk. Hij blijft scoren, hij blijft hongerig, hij blijft een voorbeeld voor de jeugd.

Of zijn de eerste glimpen van Sébastien Haller voldoende om alle kaarten op de Ivoriaan te zetten? De eerste tekenen zijn veelbelovend, hoor! We noteren twee assists en een doelpunt tijdens zijn eerste anderhalve wedstrijd voor Ajax. Dat liegt er niet om! Slim, sluw, kwaliteit. Ja, Ajax gaat onwijs veel plezier hebben van Haller.

Een goede connectie met Antony lijkt in de maak, gelet op de puike voorzet en rake kopbal binnen vijf minuten. Zo zien we het graag! Maar we zien ook graag wat minder pap in de benen bij de overige voorwaartsen. Haal die trekker eens over, jongens, anders gaan we het bezuren!

Het liep in de Grolsch Veste gelukkig goed af en dus hebben we leuke, vrolijke foto's voor jullie in de aanbieding. 24 uur genieten, is de regel van Erik ten Hag. Die geldt nu ook, want daarna staat de klassieker voor de deur. Die ga je niet winnen met pap in de benen. Dus, hup, benut zaterdag voor wat extra afwerkvormen!

De foto's zijn van Pro Shots.

Ben je klaar met foto's kijken? Stem dan op jouw Ajacied van de Wedstrijd! Het kan wel eens de laatste kans zijn om Huntelaar deze eer toe te bedelen. En laten we plek twee en plaats drie niet vergeten, want die zijn ook belangrijk. Stemmen kan via deze link!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >