Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ten Hags elf: hoe realiseer jij een overwinning in de klassieker?

De topwedstrijden volgen elkaar deze maand in rap tempo op. De klassieker is de volgende wedstrijd op het programma en het is zaak om het gat met de nummer twee te vergroten. Maar hoe? Dat willen we graag van jou weten!

16 januari 2021 - 15:49
Th11fey800
Geef onze trainer een stukje ongevraagd advies! © Ajax Images

De klassieker is natuurlijk altijd een speciale wedstrijd. De laatste jaren draaien duels met Feyenoord echter vaak meer om de eer dan om de onderlinge strijd op de ranglijst, maar dat is deze editie wel anders!

Ajax en Feyenoord trappen zondagmiddag af als nummer één en twee, met een onderling verschil van drie punten. Deze editie van de klassieker is dus extra belangrijk met het oog op de titelstrijd. Drie punten, dat is het enige wat telt.

Hoe Ajax een driepunter realiseert? Die vraag stellen we graag aan jou! We zijn benieuwd welke elf spelers jij zou opstellen als je de trainer was en met welke formatie je op de proppen komt.

Gelukkig stroomt de lappenmand langzaam leeg en valt er weer wat te kiezen. Erik ten Hag verwacht dat Mohammed Kudus er tegen Feyenoord weer bij is. Voor David Neres komt de klassieker nog wel te vroeg.

Nu je op de hoogte bent van alle beschikbare spelers, is het tijd om jouw opstelling voor klassieker in elkaar te schroeven. Hoe? Nou, door onze app te openen. Of te downloaden als je dat nog niet hebt gedaan. Klik vervolgens op het tabblad 'de tribune' en selecteer de wedstrijd tegen Feyenoord.

Daarna is het een kwestie van alle spelers richting de juiste positie slepen en de tactiek te bepalen. Ben je klaar? Deel jouw opstelling dan via de verschillende socials, voorzien van #tenhagself. Misschien kijkt de trainer stiekem wel mee!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >