Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Fox is nu ESPN, maar zorg dat je wel kunt blijven kijken!

De koning is dood... leve de koning! Zo erg is het allemaal nog niet, hoor, maar je hebt ongetwijfeld meegekregen dat Fox Sports sinds 1 januari door het leven gaat als ESPN. Blauw is nu rood en dat brengt veranderingen met zich mee. Misschien ook wel voor jou.

04 januari 2021 - 14:56
Roodblauwcar
Camera's blijven gewoon draaien. Check wel je connectie! © Pro Shots

Nee, dit is niet één of ander verkapt reclamebericht, maar een stukje service naar de mensen toe. Naar onze leden, naar Ajacieden in algemene zin en naar een ieder die op televisie is aangewezen om de toppers in januari op de voet te volgen. Helaas is dat op het moment zo'n beetje iedereen...

Fox Sports bestaat dus niet meer en is nu ESPN. Past goed bij de Micky Mouse League, haha. Dan hebben we die maar vast gemaakt. Maar goed, nu is het tijd voor een serieus dingetje: als je de app van Fox Sports opstart, krijg je namelijk een melding dat die niet meer werkt.

Je dient de app van ESPN te downloaden vanuit de App Store of via Google Play. Puur en alleen het downloaden van de wellicht ietwat onoverzichtelijke app is niet voldoende als je zo voetballen kijkt, want je dient opnieuw in te loggen en/of het gebruik van de app te koppelen aan je provider.

Het spreekt allemaal behoorlijk voor zich. Maar, maar... zorg dat je dit alles eventjes in orde maakt! En wacht niet tot zondag rond de klok van 16.00 uur, want dan gaat iedereen die dit nog niet heeft gedaan dat natuurlijk doen. En van grote drukte kunnen systemen in de war raken of automatische e-mailtjes in de soep lopen, waardoor je dan misschien wel zonder Ajax - PSV komt te zitten.

En dat zou zonde zijn. Vandaar deze tip! Kortom, zorg dus dat je je zaakjes op orde hebt en doe een beetje voorwerk. Dat voorkomt een boel ellende als het er ten tijde van de aftrap om 16.45 uur echt om gaat.Voor het geval dat zijn er ook instructies in woord en beeld.

Als je 'gewoon' via de televisie naar voorheen Fox en nu ESPN kijkt, hoef je niets te doen. Behalve de verandering van blauw naar rood merk je verder niets.

Banner Halfjaarlidmaatschap AL

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >