Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Antony vindt de verre hoek en... daar ligt een wallpaper!

Pfoe, als er tijdens een wedstrijd ooit kandidaten te over waren voor een wallpaper... dan was het wel AZ-uit. En dus moeten we een aantal van jullie teleurstellen. De keuze is namelijk gevallen op Antony. En dat hebben we dit seizoen al vaker gedaan. Maar, is dat heel erg na AZ-uit (0-3)?

31 januari 2021 - 22:40
Wallpaperazajacar
Dit is nog maar de basis. Dus, hup... Scrollen! © Pro Shots

Je hebt ook best een punt, hoor. Als je bijvoorbeeld liever Edson Álvarez in de hoofdrol had gezien. Of Lisandro Martínez. Daley Blind stelde zichzelf ook kandidaat. En als het had gemoeten, was ook Davy Klaassen een prima keus.

Zelfs Devyne Rensch had niet misstaan. Maar het is dus Antony geworden. Antony! De man die de score opende door weer eens een balletje in de verre hoek te deponeren, buiten bereik van de keeper. Weet je wat het is? Soms moet je een beetje mazzel hebben met de beschikbare foto's.

Van de gemaakte foto's die tot onze beschikking staan, was deze plaat van Antony verreweg de beste. En dan gaan we toch echt voor de fijnste kiek. Zo simpel kan het soms zijn voor onze chef-wallpaper. Zeker in coronatijd. Maakt het uit? We zijn stiekem geneigd om te zeggen van niet.

Nope, nul komma nul. Vanavond is het feest. Vanavond is alles goed. Ajax is opnieuw de grote winnaar van de speelronde en zelfs van januari 2021 in z'n geheel. De bonus bedraagt maar liefst zeven punten, plus een beter doelsaldo. Daar hadden we na Willem II-uit (1-1) direct voor getekend.

Kortom, dit is het souvenir waar jullie het mee moeten doen. Het is niet anders. Het kan niet altijd feest zijn. En als je in januari 2021 toch nog een tegenvallertje moet incasseren, laat het dan onze wallpaper maar zijn, haha!

Wallpaperazajaere

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >