Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Zo gaat dat dus, Ajax kijken om het echie in coronatijd!

Het gaat allemaal niet zoals het ooit is bedoeld. En het zal nog wel een tijdje duren voordat het weer gaat zoals we graag willen. En in de tussentijd moeten we er het beste van maken. Precies dat is wat de aanwezige Ajacieden deden tijdens Ajax - RKC (3-0). Hier is het fotoverslag!

20 september 2020 - 23:48
Opener2021fotosajarkccar
Hopelijk blijft dit spandoek houdbaar tot voorjaar 2021. © De Brouwer

Ondanks alle beperkingen en maatregelen stonden veel Ajacieden te trappelen om hun cluppie weer aan het werk te zien. En een testwedstrijd of oefenpotje is best leuk, maar doe ons maar het echte werk. Het wordt pas interessant als er drie punten op het spel staan!

Het lijkt erop dat we de komende tijd blij mogen zijn met iedere wedstrijd die we daadwerkelijk in het stadion kunnen bijwonen. Daarom doet het een beetje pijn dat ongeveer een kwart van de geactiveerde kaartjes niet is gebruikt om het stoplicht bij het poortje op groen te laten springen...

Dat is een verbeterpunt. Zoals er ondanks de goede bedoelingen van de spelers tussen de lijnen wel meer verbeterpunten zijn. Doorpakken, bijvoorbeeld. Als we iets hebben geleerd, dan is het wel de doorslaggevende rol van het doelsaldo. Waarom werd er dan niet minstens gejaagd op een vierde treffer?

Dat was een beetje jammer, want RKC bood slechts de tegenstand van een mak schaap. Het is leuk om direct uit te lopen op twee van de drie uitdagers, maar grote kans dat die RKC-thuis ook wel in winst gaan omzetten. Dan kun je het zelf maar beter met zo ruim mogelijke cijfers doen.

Afijn, de kop is eraf. Nu ook in de Johan Cruijff Arena. En ondanks het soms lange wachten op de aftrap voelde het goed om er te zijn. Je leert in deze tijden ook het waarderen van kleine dingen. Ons fotoverslag is zo'n dingetje. Kijk je mee? De platen zijn van De Brouwer en Pro Shots.

Als je klaar bent met foto's kijken, stem dan ook vooral op de Ajacied van de Wedstrijd. Natuurlijk wint Kudus, maar dat moeten jullie wel eerst even officieel bepalen. Stem dan!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >