Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Agenda

Vier start van nieuw seizoen met deelname aan Ajax Life Pubquiz!

Het wordt hoog tijd dat de eredivisie weer van start gaat en om dat te vieren... organiseren wij een Ajax Life Pubquiz! Het begint vaste prik te worden dat wij een pubquiz op poten zetten, al gaat het 28 september helaas nog wel om een digitale variant. Zorg dus zelf voor een natje en droogje!

03 september 2020 - 14:32
pubquizseptembercar
Helaas nog niet in de kroeg, maar er komt een pubquiz aan! © Pro Shots

We hebben via Zoom ruimte voor 120 deelnemers en zoveel passen er op dit moment helaas niet in een kroeg. Vandaar dat we toch weer voor de digitale variant kiezen. Wie weet volgende keer! Gelukkig hebben we al kunnen ervaren dat ook een digitale pubquiz hartstikke leuk kan zijn.

Een hapje en een drankje moet je dus zelf ritselen, net als teamgenoten, maar verder regelen wij alles voor jullie. Even inbellen en hup, daar gaan we! Jij en je teamgenoten worden maandag de 28ste om 19.30 uur online verwacht en de eerste vraag vuren we een halfuurtje later af.

Je kunt je per lidnummer één keer aanmelden en het aantal tickets dat je kiest, dient gelijk te staan aan het aantal personen waaruit je team bestaat. Een team bestaat uit minimaal een duo en een kwartet is de max. Na het afronden van de bestelling ontvang je een bevestiging per mail. Check eventueel ook je spambox!

De quiz heeft dit keer geen speciaal thema, maar via een potpourri van allerlei Ajax-onderwerpen komen er ongetwijfeld genoeg leuke vragen voorbij. Daar maken we ons echt geen enkele zorgen over. Oh ja, aan een leuke prijs voor de winnaar wordt gewerkt!

  • Alle plekken zijn vergeven, dus deze pubquiz zit vol!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >