Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

TV-tip: zo mis je helemaal niks van Ajax - Augsburg!

Waar we Ajax in een interlandperiode vaak moeten missen, komen de Ajacieden deze keer gewoon in actie. De internationals die achter zijn gebleven in Amsterdam treden zaterdagmiddag om 14.00 uur aan tegen FC Augsburg. De wedstrijd is live te volgen via Ziggo Sport Voetbal en het YouTube- en Facebook-kanaal van Ajax.

05 september 2020 - 11:00

Interlandvoetbal is best leuk, maar stiekem kijken we toch gewoon het liefst naar Ajax. En dat kan dit weekeinde gelukkig! Voor de internationals die zijn achtergebleven in Amsterdam staat zaterdagmiddag een oefenpotje tegen wederom een Duitse tegenstander op het programma. FC Augsburg is op sportpark De Toekomst de sparringpartner.

Quincy Promes, Perr Schuurs, Dusan Tadic, Ryan Gravenberch en enkele talenten zijn er tegen Augsburg niet bij, maar er blijven nog genoeg leuke spelers over. En daarnaast is het op dit moment gewoon heel leuk om naar Ajax te kijken! De ploeg van Erik ten Hag lijkt er zin in te hebben en er vallen steeds meer puzzelstukjes op hun plek richting de competitiestart.

Je hoeft in elk geval niks te missen van de wedstrijd tegen Augsburg, want het duel is voor iedereen live te volgen. Klanten van Ziggo Sport Voetbal kunnen de wedstrijd om 14.00 uur op de kijkbuis zien. Check even deze lijst om te achterhalen via welk kanaal jouw tv-aanbieder de wedstrijd uitzendt.

Ook Ajax zelf biedt de wedstrijd aan. De club heeft livestreams klaarstaan op zowel hun YouTube-kanaal als Facebook-kanaal.

En verder volg je Ajax natuurlijk via ons! We doen verslag via deze website, Twitter en Facebook.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >