Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Van der Sar voelt zich ook weer kind bij Ajax Kids Tour!

De Ajax Kids Tour was zondag op visite bij VV Noordwijk. Lekker voetballen met andere Ajaciedjes, hoe fijn is dat? En als dan ook de grote baas van Ajax op visite komt... Wat een topdag!

31 augustus 2020 - 11:54

De regen kwam werkelijk met bakken uit de hemel... We zagen dus heel veel kletsnatte Ajaciedjes bij onze Ajax Kids Tour in Noordwijk. Maar Ajax Kids Clubleden zijn stoer en smelten niet van een spatje regen. Nee hoor, kijk de foto's er maar eens op na.

Gelukkig werd het al snel droger en was er ook nog eens hoog bezoek! Niemand minder dan Edwin van der Sar kwam een kijkje nemen. De voormalig sterkeeper van Ajax is nu weer een hele belangrijke meneer bij club. Hij is 'algemeen directeur', zoals dat heet. 

En hij kwam dus kijken. Het leuke is namelijk dat Van der Sar vroeger al keepte bij Noordwijk. Hij voelt zich daar dus wel thuis. Pas veel later werd hij keeper van Ajax en het Nederlands elftal. Hij zag met eigen ogen hoe onwijs leuk een Ajax Kids Tour is.

Hij vond het zelfs zo leuk dat hij besloot een balletje mee te trappen. Ja, als de bal rolt dan moet je wel meedoen. Dan wordt het kind in je wakker. Dat snappen we natuurlijk heel goed. 

Bekijk snel alle foto's hieronder. Het was weer een feestje.

Wil jij ook eens meedoen met een gratis Ajax Kids Tour? Zorg dan dat je lid wordt van de Ajax Kids Club en schrijf je in voor onze nieuwsbrieven.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >