Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Twee keer voorspellen met onze SV Ajax Poule op één dag!

De Ajacieden laten bijzonder leuke dingen zien tijdens de oefenpotjes in aanloop naar de competitiestart. Jij kunt ook leuke dingen laten zien door weer mee te doen aan onze SV Ajax Poule. Daarmee zijn toffe prijzen winnen, dus voorspel snel hoe de duels met Holstein Kiel en Hertha BSC aflopen!

25 augustus 2020 - 08:59
sv-ajax-poulde-1200
Tijdens de oefenduels zien we tot dusver veel van dit soort beelden. © Pro Shots

Ook tijdens het seizoen 2020/2021 bieden SV Ajax en Poules.com jou weer de mogelijkheid om mooie prijzen te winnen. Wil je goed voorbereid aan het nieuwe seizoen beginnen? Gebruik deze periode dan alvast om warm te draaien met de oefenpotjes!

En je kunt deze dinsdag goed los, want Ajax speelt niet één, maar twee oefenwedstrijden. Worden we blij van! Holstein Kiel is om 14.00 uur de sparringpartner en om 19.00 uur trappen de Ajacieden in de Johan Cruijff Arena af tegen Hertha BSC.

Ajax zoekt tijdens de oefenpotjes vooral naar de juiste afstemming richting eredivisiestart, maar in onze SV Ajax Poule valt er voor jou al écht wat te winnen. Gebruik jouw voorspellende gaven en maak kans op het Ajaxjaarboek van vorig seizoen!

Als half september de eredivisie weer begint, spelen we voor het echie. Voor de maandwinnaar ligt dan een sporttas klaar, terwijl de winnaar van het algemeen klassement een gesigneerd Ajaxshirt ontvangt. 

Voordat je mee kunt doen met onze SV Ajax Poule, moet je eerst even onze app downloaden. Ga vervolgens in het menu (Android) naar Poules, of klik het tabje Poules (iPhone of iPad) aan. Zowel vaste als nieuwe spelers moeten zich aanmelden, dat kan op basis van je lidnummer. Als je liever op een website voorspelt, maak je gebruik van ajaxlife.poules.nl.

Welke einduitslagen voorspel jij voor de confrontaties met Holstein Kiel en Hertha BSC?

Succes!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >