Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

TV-tip: mis niks van oefenduels met Holstein Kiel én Hertha BSC

Ajax freewheelt best lekker door zijn oefenpotjes heen en lijkt zich aardig klaar te stomen voor de competitiestart tegen Sparta. Ook op dinsdag staan twee duels geprogrammeerd. Holstein Kiel en Hertha BSC zijn de opponenten. Beide duels zijn live te volgen en we vertellen je natuurlijk graag hoe!

25 augustus 2020 - 08:35

RKC Waalwijk (6-1), FC Utrecht (5-1), Wolfsberger AC (0-2) en Red Bull Salzburg (1-4) werden de afgelopen periode allemaal tamelijk eenvoudig verslagen. Natuurlijk zijn het 'maar' oefenpotjes, maar toch... De Ajacieden lijken er zin in te hebben en vallen steeds meer puzzelstukjes op hun plek.

Terug in Amsterdam staan dinsdag gelijk twee nieuwe sparringpartners klaar. Allereerst staat de wedstrijd tegen 2e Bundesliga-club Holstein Kiel gepland. De aftrap is om 14.00 uur en die confrontatie is live te volgen via het YouTube-kanaal van Ajax. 

De kans is zeer aannemelijk dat er dan veel jonge talenten en beoogde reserves de wei in worden gestuurd. Dit fenomeen kennen we inmiddels van eerdere jaren. De aftrap tegen Hertha BSC is het échte hoofdgerecht en staat voor 19.00 uur op de rol.

Deze wedstrijd wordt live gebracht door Ziggo Sport (kanaal 14) en Ziggo Sport Select. De voorbeschouwing begint om 18.35 uur. Het kan aardig zijn die even mee te pakken, want het is interessant te horen waarom Erik ten Hag kiest voor een bepaalde basiself.

Je kunt de wedstrijd eveneens bestellen via Ziggo Go. Dan betaal je 3,99 euro en kun je Ajax live volgen via pc of laptop. Maak je hier gebruik van, dan begint de stream vijftien minuten voor tijd te draaien.

Verder volg je Ajax natuurlijk via ons! We doen verslag via Twitter, Instagram en Facebook.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >