Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Trainer Eintracht: 'Oefenen tegen Ajax is wel eventjes iets anders dan tegen PSV'

Gaan we hier nu echt voorbeschouwen op een oefenwedstrijdje? Oh, jazeker. Dat is zelfs precies wat we gaan doen. En wel met dank aan de trainer van Eintracht Frankfurt. Adi Hütter heeft in aanloop naar het oefenpotje tegen Ajax enkele leuke uitspraken gedaan.

28 augustus 2020 - 13:47
frankfurtleukedingencar2
Ondanks alle loftuitingen zit Ajax natuurlijk niet stil. © Pro Shots

'Der Adlerträger' hebben de laatste jaren leuke dingen laten zien – ook in de Europa League – maar werden vorig seizoen slechts tiende in de Bundesliga en moeten het nu dus zonder Europees voetbal stellen. Best jammer, Ajax en Eintracht speelden tijdens seizoen 2018/2019 het leukste voetbal, al leverde het helaas geen prijzen op.

Het grappige is dat de ploeg uit Frankfurt enkele dagen terug nog op bezoek ging bij PSV en in Eindhoven met 1-2 won. Na PSV-uit wacht nu het echte werk. Wij verzinnen dit niet. Nee hoor, trainer Hütter laat het zelf optekenen tijdens een persmomentje.

“Deze tegenstander is nog wel eventjes van een iets ander niveau dan PSV. Ajax is in Nederland de absolute maatstaf der dingen. Ik verwacht dat de vermoeidheid ons ook wel een beetje parten zal spelen, maar dat hoort er nu eenmaal bij in de voorbereiding,” aldus de oefenmeester.

“Aan de ene kant verwacht ik ons veldspel verder te zien verbeteren, maar aan de andere kant... We spelen wel tegen een ploeg die de grenzen van onze mogelijkheden kan blootleggen. Tot nu toe draaien we een goede voorbereiding en daar hoop ik in Amsterdam iets van terug te zien.”

Hütter vertelt verder dat hij van plan is om het treffen met Ajax serieus aan te pakken. Hij gaat niet wisselen om het wisselen en wil de startende elf zolang mogelijk intact houden. Wie weet horen oude bekenden als Bas Dost en Jetro Willems tot die basiself, maar dat zien we zaterdag vanzelf.

De aftrap van Ajax - Eintracht Frankfurt is zaterdag om 19.00 uur en er zijn nog kaartjes te koop.

https://twitter.com/Eintracht/status/1299301952740831232

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >