Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Stof je glazen bol af, voorspel via Poules en win toffe prijzen!

De start van de eredivisie is nog iets verder weg, maar de eerste oefenpotjes staan voor de deur. En daarom maken we weer lawaai over onze Ajaxpoule. Jawel, SV Ajax en Poules.com vervolgen de samenwerking en dat biedt jou ook in seizoen 2020/2021 weer de kans om prijzen te winnen!

07 augustus 2020 - 16:59
voorspellenmetpoulescar
Als jij weet wanneer we kunnen juichen, moet je zeker voorspellen! © Pro Shots

Als jij denkt te weten wat er in de toekomst staat te gebeuren, moet je even opletten en hier vooral je voordeel mee doen. We starten langzaam op met de oefenpotjes tegen RKC Waalwijk en FC Utrecht en meer, waar we een proefronde van maken. Uiteraard kun je ook in een proefronde prijzen winnen, dus zorg dat je gelijk scherp bent.

Hoe pakken we het aan? Je kunt op basis van goede voorspellingen van de oefenwedstrijden een Ajaxjaarboek van vorig seizoen winnen. Daarna pakken we door. Vanaf half september ligt er voor de maandwinnaar een sporttas klaar en de winnaar van het algemeen klassement ontvangt een gesigneerd Ajaxshirt. De winnaar van vorig seizoen was de beste van dik tweeduizend deelnemers.

Misschien nog wel leuker is de eeuwige roem die je kunt vergaren, door je vrienden en vriendinnen uit te dagen en er een echte strijd van te maken. Als jij wint, kun je natuurlijk voor altijd claimen dat je er het meeste verstand van hebt. Wij weten het wel. Hup, vul rap die voorspellingen in!

Lijkt het je leuk om mee te doen? Het werkt als volgt: je downloadt onze app en gaat in het menu (Android) naar Poules, of je klikt op het tabje Poules (iPhone of iPad). De rest wijst zich vanzelf. je kunt je aanmelden op basis van je lidnummer. Ook vaste spelers moeten zich opnieuw aanmelden.

Als je liever op een website voorspelt, maak je gebruik van ajaxlife.poules.nl. Enjoy en veel succes!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >