Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Lachende koppies bij heerlijke Ajax Kids Tour in Venray!

Heerlijk voetballen met andere Ajaxsupportertjes, dat is de Ajax Kids Tour! Dit keer kwam Lucky naar SV Venray. En dat werd een ontzettend leuke dag. Check de foto's maar!

24 augustus 2020 - 13:26
Venray-1200
Warmlopen voor heerlijke voetbalspelletjes! © Pro Shots

De Ajax Kids Tours lagen een poosje stil door het coronavirus, maar zondag konden we gelukkig weer lol maken. Dat deden we bij SV Venray. En er werd vooral plezier gemaakt! Daar gaat het om bij de Ajax Kids Tour. Plezier was er. Dikke pret zelfs! Er viel in de middaguren een spatje regen, maar na alle warmte van de afgelopen weken was dat juist wel lekker.

Natuurlijk waren er een aantal aanpassingen in Limburg, want we moesten rekening houden met coronamaatregelen. Zo vroegen we ouders en begeleiders afstand van elkaar te houden, waren er desinfectiemiddelen en minder deelnemers. We lieten ook mensen rondlopen om te zorgen dat volwassenen anderhalve meter afstand bewaarden.

De kinderen merkten er gelukkig niet veel van. Zij konden doen waar ze zo veel plezier uit halen: lekker voetballen! Het was een fantastische dag en er werd volop genoten.

Onze leden van de Ajax Kids Club kwamen aan met mooi gepoetste voetbalschoentjes. Een bonte verzameling van Ajaxshirtjes, uit en thuis. Dat is altijd leuk om te zien. We zagen zelfs het zo gewilde derde zwart/gouden shirt. Bekijk maar snel de foto’s, gemaakt door Pro Shots. 

Wil je ook eens meedoen aan een Ajax Kids Tour? Hou www.ajaxkidstour.nl in de gaten en zorg dat je lid bent van de Ajax Kids Club.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >