Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Video

Introducing20_21 | Rondleiding op De Toekomst

Helaas is er deze coronazomer geen Ajax Open Dag, maar we kunnen jullie alsnog een uniek kijkje achter de schermen aanbieden. Kids Club-reporter Wessel neemt je mee naar bijzondere plekken op De Toekomst!

19 augustus 2020 - 14:00

Zo'n beetje alles gaat op dit moment anders en zo ook de officieuze aftrap van het nieuwe seizoen. In aanloop naar seizoen 2020/2021 wordt daarom via de digitale snelweg vooruit geblikt op een nieuw voetbaljaar.

We zijn allemaal hartstikke blij dat de bal weer gaat rollen, al hebben we nog geen idee of we op de televisie zijn aangewezen of ook daadwerkelijk richting het stadion kunnen. Eén ding is zeker: als er wordt gevoetbald, is er op De Toekomst sprake van bedrijvigheid.

Maar wat gebeurt allemaal precies achter de schermen? Wessel laat het zien! Met een beetje hulp van Heini Otto natuurlijk. We nemen een kijkje in de kleedkamer van het eerste, spreken op niveau over de onderhoud van de grasmatten en horen alle geheimen uit de wasserette.

Zo is er nog wel meer. Veel meer. Reserveer een kwartiertje van je tijd en kijk mee!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >