Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie kaartverkoop Ajax - Hertha BSC

Ja, je leest het goed! We hebben informatie over de kaartverkoop voor de oefenwedstrijd die Ajax afwerkt tegen Hertha BSC. Deze wedstrijd staat voor dinsdag de 25ste (aftrap 19.00 uur) gepland in de Johan Cruijff Arena en er is publiek welkom. Er gaan 6000 kaartjes in de verkoop!

19 augustus 2020 - 18:24
infoverkoopherthacar
Yes, we mogen voor de tweede keer naar Ajax toe! © Pro Shots

Het feit dat er 6000 supporters welkom zijn, betekent dat er enigszins kan worden opgeschaald ten opzichte van de testwedstrijd tegen FC Utrecht (5-1). Van 0 naar 4500 richting 6000. Dat is een stijgende lijn die we in coronatijd voor de verandering graag zien, hopelijk houden we dit vast!

Eerst krijgen seizoenkaarthouders de kans om te kopen en ook is in het schema ruimte gemaakt voor leden van SV Ajax. Dubbelop goed nieuws dus! De kaartverkoop start donderdag om 12.00 uur volgens het regime van twee kaartjes per barcode. Leden van SV Ajax kunnen vrijdag om 14.00 uur kaartjes kopen.

Kaartjes hebben een vaste prijs van 10 euro en als je verhinderd was voor Ajax - Utrecht kunnen we ons prima voorstellen dat je nu alsnog je kans grijpt. En als je van de partij was bij die testwedstrijd smaakt het bijwonen van een echte voetbalwedstrijd ongetwijfeld naar meer, snappen we!

Kortom, alle reden dus om weer koers te zetten richting JC Arena als je het ons vraagt! De eerste ervaringen van de testwedstrijd tegen Utrecht zijn besproken – al snel werd duidelijk dat er meer mobiele verkopers op de vakken welkom zijn – en eigenlijk blijven alle regels en voorschriften hetzelfde.

Uiteraard moet er constant 1,5 meter afstand worden gehouden ten opzichte van andere Ajacieden en ook moeten er tussen de gevulde stoeltjes weer vijf stuks leeg blijven. Ook als je tot hetzelfde huishouden behoort, dien je tijdelijk afstand te nemen van je gezelschap. Niet leuk, snappen we. Maar als hier tegenover staat dat er 6000 Ajacieden naar binnen mogen, is de keuze toch snel gemaakt? Precies!

Andere zaken die van belang zijn: je dient de Ajax app te downloaden omdat er voortaan met mobiele kaartjes wordt gewerkt en omdat je jezelf bij je eerste aankoop dient te identificeren. De inmiddels welbekende coronavragen dien je op de wedstrijddag via de app te beantwoorden.

Als je groen licht krijgt, komt er een QR-code op het kaartje dat staat ingeladen in de app. Die QR-code scan je vervolgens bij de poortjes van het stadion om echt naar binnen te gaan. Dit wijst zich vanzelf en de eerste geluiden die we hebben gehoord zijn positief, dus het lukt jou vast ook. Succes!

Klik hier voor uitgebreide info over coronaproof wedstrijdbezoek.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >