Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Eerste optreden Ajax in derde shirt smaakt naar meer

Ajax heeft voor het eerst sinds jaren weer een derde shirt in de collectie. De laatste keer dat er een derde tenue werd uitgebracht, leverde dit niet veel succes op. Gelukkig is het ontwerp dit keer een stuk exclusiever en ook de eerste wedstrijd in het goud/zwart smaakt naar meer!

23 augustus 2020 - 14:13
openerfotosrbsajacar
Red Bull is geen misselijke tegenstander en gaat er toch met 1-4 af! © Pro Shots

De eerste wedstrijd in het nieuwe tenue werd namelijk met 4-1 gewonnen. En niet van zomaar een ploeg. Nee, van plaaggeest Red Bull Salzburg. De Ajacieden hebben het wel eens stukken, maar dan ook echt stukken zwaarder gehad met de Oostenrijkers.

Dit keer liet Ajax zich van zijn beste kant zien. Het is pas augustus, maar het is jammer dat het nog niet om de knikkers gaat. Wat de Ajacieden betreft kan de competitie best morgen van start. Dat geldt voor de Champions League net zo goed. Het is niet zomaar dat Red Bull Salzburg met complimenten strooit.

Het wordt fascinerend om te zien welke processen er de komende week op gang komen rondom het elftal. Trekt Labyad de goede lijn door, blijkt Antony inderdaad een wonderaankoop en blijven de spelers van wie we vrezen dat er aan ze wordt getrokken?

Dat wordt afwachten. En aftellen. Tot ergens begin oktober maar liefst. Dat voelt nog heel erg ver weg. Eerst maar eens aftellen naar dinsdag, als we weer naar de Johan Cruijff Arena mogen. De foto's van Red Bull Salzburg - Ajax zijn gemaakt door Pro Shots.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >