Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Ajax krijgt ook tegen Hertha BSC volop de handen op elkaar

De voorbereiding van Ajax op het nieuwe seizoen loopt lekker, hoor. Heel erg lekker zelfs! De enige tegenvaller tot dusver is het schrikmomentje om Daley Blind, maar hopelijk volgt er goed nieuws. Tot de tachtigste minuut van Ajax – Hertha BSC (1-0) draaide de applausmachine overuren.

26 augustus 2020 - 15:11
openerherthacar
Er wordt netjes afstand gehouden, hoor. Geen zorgen. © De Brouwer

Op je stoeltje zitten en applaudisseren mag, ook onder de huidige regels. En zoals het zo vaak gaat, neem je de ruimte die je krijgt. Er werd dan ook heel wat geklapt! Zo'n beetje iedere goede actie werd met geklap begroet en dat werkte aanstekelijk. Het ene applaus volgde het andere op.

Die goede acties zagen we voornamelijk bij Perr Schuurs en Mohammed Kudus, die zich deze zomer tot basisklant proberen te ontpoppen. En ook van Antony zie je gewoon dat hij de eredivisie op stelten gaat zetten. Nog een weekje of twee geduld, alsjeblieft!

Het was ook weer genieten van de passing via de linkervoet van Blind en we hopen dat te kunnen blijven doen, maar uiteraard staat zijn gezondheid voorop. Die is zelf prioriteit nummer één en we duimen voor goed nieuws. Sterkte, Daley!

Ondanks alle beperkingen en ondanks het schrikmoment in de tachtigste minuut was het 'gewoon' weer een fijn avondje Ajax. Niet als vanouds, daarvoor wijkt er nog te veel af, maar binnen de beperkte opties is het gewoon prima allemaal. Op naar meer, op naar zaterdag!

De foto's zijn gemaakt door De Brouwer en Pro Shots.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >