Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Ajacieden werken zich in het zweet tijdens eerste officiële training

Ook voor Ajax is seizoen 2020/2021 officieel begonnen. De selectie van Erik ten Hag meldde zich zaterdagochtend op De Toekomst voor de eerste training van het nieuwe seizoen. We zagen enkele nieuwkomers, een herstellende David Neres en een vuurrode Donny. Tijd voor foto’s!

01 augustus 2020 - 15:17
8Copyright-ProShots-8825664800
Donny had het zo te zien zwaar tijdens de eerste training! © Pro Shots

Nog een weekje… Dan gaat de bal echt weer rollen voor Ajax. De nog altijd regerend kampioen oefent zaterdag 8 augustus in eigen huis tegen RKC Waalwijk, waarna vijf dagen later FC Utrecht de sparringpartner is.

Onder het toeziend oog van een select groepje pers – waaronder Ajax Life – werkten de Ajacieden zich in het zweet tijdens de eerste officiële training van het nieuwe seizoen. Vooral Van de Beek leek het wat zwaar te hebben, afgaande op zijn vuurrode kop en uithangende tong.

Andre Onana, Dusan Tadic en zomeraankoop Mohammed Kudus verschenen nog niet op het trainingsveld van sportpark De Toekomst. Onana kampt met wat klachten aan de enkel, Tadic moet nog een enkele medische test ondergaan en Kudus is een gevalletje papierwinkel. Geen reden voor paniek dus! 

Wie we wel zagen? Antony! De Braziliaan trainde al eerder in kleine groepjes, maar mocht nu echt kennis maken met het grootste deel van de selectie. Ook Maarten Stekelenburg maakte zijn rentree op het trainingsveld van Ajax, na negen jaar in het buitenland te hebben gekeept.

Neres kwam eveneens in actie. De aanvaller deed een groot deel van de training mee met de groep, maar liet langere sprints en een fysiek partijspelletje aan zich voorbij gaan. Neres is nog altijd herstellende van een vervelende knieblessure, maar volgens Ten Hag was zijn deelname aan de groepstraining al een grote stap voorwaarts.

De plaatjes van de eerste officiële training vind je hieronder en zijn gemaakt door Pro Shots.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >