Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Ajaciedjes trappen lol bij Ajax Kids Tour in Meppel!

Lekker voetbalspelletjes doen met andere Ajaciedjes, dat is toch heerlijk? Dit keer kwam Lucky met de Ajax Kids Tour naar FC Meppel. En dat werd een gezellige en dolle boel. Foto's!

17 augustus 2020 - 10:50
AKT-MEPPEL-1200
Meer mooie foto's vind je hieronder, kijk maar! © Pro Shots

De Ajax Kids Tours lagen een poosje stil door corona, maar zaterdag konden we gelukkig weer lol maken. Dat deden we bij FC Meppel. En er werd vooral lol getrapt. Want daar kwamen de jongens en meiden natuurlijk voor! Lekker voetballen en plezier hebben. Daar gaat het om bij de Ajax Kids Tour. Plezier was er. Volop zelfs!

Natuurlijk waren er een aantal aanpassingen, want we moesten natuurlijk rekening houden met coronamaatregelen. Zo vroegen we ouders en begeleiders afstand van elkaar te houden, waren er desinfectiemiddelen en minder deelnemers. We lieten ook mensen rondlopen om te zorgen dat volwassenen anderhalve meter bewaarden.

De kinderen merkten er gelukkig niet veel van. Zij konden doen waar ze zo veel plezier uit halen: lekker voetballen! Het was fantastisch weer en er werd volop genoten.

Onze leden van de Ajax Kids Club kwamen aan met mooi gepoetste voetbalschoentjes. Een bonte verzameling van Ajaxshirtjes, uit en thuis. Dat is altijd leuk om te zien. Bekijk maar snel de foto’s, gemaakt door Pro Shots. Dan zie je ook gelijk hoe populair het nieuwe uitshirt is, haha!

Wil je ook eens meedoen aan een Ajax Kids Tour? Hou www.ajaxkidstour.nl in de gaten en zorg dat je lid bent van de Ajax Kids Club.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >