Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win het veelbesproken boek 'Sneijder'!

Misschien zijn we te laat omdat je het boek al hebt ontvangen via Whatsapp, maar dat is natuurlijk wel een tikje illegaal. Deze prijsvraag doorstaat de toets van regelgeving en daarom kun je nu ook op legale wijze aan het boek 'Sneijder' komen. Via onze prijsvraag!

01 juli 2020 - 10:26
winboeksneijdercar
Zelfs de aankondiging van Sneijders boek maakte al het nodige los. © Pro Shots

Het boek van en over Wesley Sneijder is veelbesproken, omdat er al enige tijd sprake is van gedoe tussen Sneijder en Ajaxsupporters. Het wordt hem niet bepaald in dank afgenomen dat hij flink wat openlijke sympathie koestert voor FC Utrecht.

Misschien komt het ooit goed tussen Ajacieden en Sneijder, misschien ook niet. De tijd zal het moeten leren. Wie weet kijken we hier over een tijdje op terug en denken we dan met z'n allen: wat waren we toch aan het doen?

Maar goed, dat is iets voor later. Het heden leert ons dat er een nieuw boek van Sneijder bij de betere boekhandel ligt, geschreven door Kees Jansma. En stiekem zijn er best veel mensen benieuwd wat de tweebenige middenvelder allemaal te vertellen heeft.

Een klein voorproefje kun je lezen in dit blogje en als je interesse is gewekt, doe dan vooral mee aan onze prijsvraag! Wij verloten twee exemplaren van 'Sneijder'. Je krijgt een kleine week de tijd om een antwoord in te sturen: tot en met de avond van dinsdag de 7e. We nemen vervolgens contact op met de winnaars.

Prijsvraag: hoe vaak is Sneijder met Ajax kampioen geworden?

In het formulier vragen we naast een goed antwoord en contactgegevens ook om je lidnummer. Dit achtcijferige nummer staat op de achterkant van je Ajax Life-clubcard. Als het invullen van het formulier problemen oplevert, kun je het juiste antwoord ook mailen naar organisatie@svajax.nl.

Wil jij volgende keer ook meedoen aan zo’n toffe prijsvraag? Sluit je aan bij SV Ajax!

[gravityform id="512" title="false" description="false" ajax="true"]

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >