Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Unieke beelden: heerlijke ontlading in kleedkamer na winst op Juve

Raken we ooit uitgepraat over het sprookjeseizoen 2018/2019? Waarschijnlijk niet. Ajax verbaasde keer op keer in de Champions League door grootheden als Real Madrid en Juventus van de mat te tikken. De uitoverwinning op laatstgenoemde zorgde voor een flinke dosis ontlading in de kleedkamer. En dat leverde weer heerlijke beelden op!

10 juli 2020 - 11:02

Wat was het seizoen 2018/2019 toch ontzettend mooi. Na een dramatisch jaar achter de rug te hebben gehad, bloeide Ajax op tot misschien wel de grootste verrassing van Europa in dat seizoen. Internationale grootmachten moesten er keer op keer aan geloven. Zo kreeg Real Madrid voetballes en ging ook Juventus onderuit tegen de jonkies uit Amsterdam.

Ajax plaatste zich na de overwinning Turijn – met dank aan het voorhoofd van Matthijs de Ligt – voor de halve finale van de Champions League. Iets waar menig Ajacied tot die tijd alleen nog maar van droomde. Reden genoeg voor een lekkere afterparty in de kleedkamer dus!

We weten niet precies wat de aanleiding is, maar we zien en horen hoe Klaas Jan Huntelaar opeens spontaan begint te schreeuwen. En dat moedigt de overige Ajacieden weer aan om écht los te gaan. Er wordt muziek ingestart, de wedstrijdshirts gaan uit en er vliegt een flinke dosis aan water door de lucht.

Verder zien we Dusan Tadic een soort paringsdans doen met een bak vol plastic flesjes. Wat daarvan precies de bedoeling was? We hebben echt geen idee. Maar wat maakt het ook uit! De ontlading na die wedstrijd was gigantisch, daar horen maffe capriolen nou ook eenmaal bij.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >