Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Train als een rechtshalf en maak kans op het nieuwe trainingsshirt!

Het gaat hard, want we zijn inmiddels alweer aangekomen bij de zesde workout van KicksFit en Ajax Life! We schuiven weer een positie op, want deze keer richt de trainingssessie zich op de rechtshalf. Doe je ook mee? Als lid van Ajax Life kun je namelijk tijdens het sporten ook nog eens het nieuwe trainingsshirt winnen!

03 juli 2020 - 21:57

Hoe zat het ook alweer? Bij KicksFit kweek je spierballen op het voetbalveld. Tijdens de workouts is volop aandacht voor het plezier van het voetbal, terwijl je tegelijkertijd hetzelfde resultaat als in de sportschool boekt. Conditie, lenigheid, kracht en snelheid worden allemaal meegenomen in de workouts.

Speciaal voor de bezoekers en volgers van Ajax Life heeft KicksFit liefst elf workouts klaarstaan waaraan jij thuis in de huiskamer, of lekker in de open lucht aan mee kunt doen. Er zijn elf posities te verdelen op het voetbalveld, dus vandaar ook elf workouts. Na een training speciaal voor de linksback, is het nu tijd voor de rechtshalf!

Al onze volgers creëren in korte tijd niet alleen een Godenlichaam, maar kunnen ook nog eens toffe prijzen winnen! Om kans te maken op een Kicks KNVB bal en het nieuwe trainingsshirt, is het de bedoeling dat je de volgende stappen volgt:

  • Volg KicksFit op Instagram of Facebook én Ajax Life op Instagram of Facebook;
  • Like de workoutvideo op een van onze social mediakanalen;
  • Tag in het bericht drie vrienden die te weinig bewegen.

Als lid van Ajax Life maak je tijdens het sporten ook nog eens extra kans op prijzen. Je sport niet alleen voor een Kicks KNVB bal en het nieuwe trainingsshirt, maar ook voor een Kicks Zomerabonnement! Wat moet je daarvoor doen?

  • Volg KicksFit op Instagram of Facebook én Ajax Life op Instagram of Facebook;
  • Like de workoutvideo op een van onze social mediakanalen;
  • Geef in de reacties antwoord op de quizvragen.

Meedoen kan tot en met woensdag 8 juli. De trainers Pat en Wil maken vervolgens de winnaars bekend in de Instagramstories van KicksFit.

Wil je weten of KicksFit iets voor je is en nóg fitter worden? Doe dan de fittest en sport de eerste maand met 50% korting (kortingscode: donny).

Veel sportplezier!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >