Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ten Hag ziet in Schöne een toekomstige (top)trainer

Het lijkt erop dat de selecties van Ajax de laatste seizoenen veel toekomstige trainers herbergen. Met Klaas Jan Huntelaar en Dusan Tadic is al in meer of mindere mate gesproken over een toekomstige rol en wie weet is Lasse Schöne wel de volgende in het rijtje. Dat voorziet Erik ten Hag.

05 juli 2020 - 08:02
haglassetrainerschapcar
Wie weet zien we Schöne nog eens in pak op een voetbalveld. © Ajax Images

Een uitgebreid vragenvuur met Ten Hag vormde de afsluiter in ons tiende en laatste magazine van het seizoen. We kregen alles bij elkaar maar liefst 300+ vragen ingestuurd, waardoor we een selectie moesten maken van de kwesties om voor te leggen aan de trainer.

Eén van de leuke vragen werd ingestuurd door Jeroen Hesselmans (35). Jeroen vroeg zich af: in welke Ajaxspeler met wie Ten Hag heeft gewerkt ziet hij een toekomstige (top)trainer? Nou, het antwoord is wat Ten Hag betreft duidelijk, hoor.

“Schöne. Of Lasse een toptrainer wordt, weet ik niet, maar hij is sociaal, ziet het spel goed en heeft een bepaalde visie. Hij houdt van offensief voetbal,” reageert Ten Hag tegenover Ajax Life.

De 34-jarige Schöne vertrok begin vorig seizoen bij Ajax omdat hij bij Genoa meer kansen voorzag op speeltijd. Dat klopte misschien ook wel, maar helaas vecht de Deen met zijn club al het hele seizoen tegen degradatie. Wie weet bespoedigt een slechte afloop wel het begin van een trainersloopbaan...

Het hele Vragenvuur met Ten Hag lees je in magazine Ajax Life 11. Deze valt exclusief bij leden van Supportersvereniging Ajax (Ajax Life en Ajax Jonge Schare) op de deurmat. Het blad ook ontvangen? Sluit je dan snel aan!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >