Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Quiz

Noem de top 20 jongste doelpuntenmakers van Ajax!

We hebben weer een quiz voor je in elkaar gesleuteld, dus zorg dat je scherp bent. Je krijgt hieronder namelijk tien minuten de tijd om de top 20 van jongste doelpuntenmakers voor onze favoriete club in te kloppen. Let op, alle officiële competities tellen mee!

09 juli 2020 - 12:07
quiz-12006
De speler die hier zijn shirt uittrekt hoort zeker in de top 20 thuis! © Pro Shots

We rekenen voor het gemak even vanaf seizoen 1950/1951. Daar moet je niet van schrikken, want uit die tijd zoeken we eigenlijk niemand. Eén speler uit de lijst scoorde zijn doelpunt in 1964 op zeventienjarige leeftijd, maar verder zijn de spelers die we zoeken van een wat recenter verleden.

Kortom, we denken dat je een heel eind gaat komen met het inkloppen van de namen die we zoeken. Goed om te weten is dus dat alle officiële competities gelden, binnen Nederland en erbuiten.

Twee spelers die we zoeken maakten hun eerste Ajaxtreffer op piepjonge leeftijd in Europees verband, terwijl drie anderen dat op een ander podium deden in de KNVB-beker.

Je krijgt tien minuten de tijd. We zijn benieuwd hoe ver je komt. Succes!


Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >