Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win thuisshirt Ajax voor jouw ouweheer op vaderdag!

Geen Ajax komende zondag, maar wel vaderdag. En op vaderdag is het natuurlijk leuk om die ouwe van je te verrassen. En wij kunnen je daar wellicht een handje bij helpen, maar daar moet je natuurlijk wel iets voor doen!

16 juni 2020 - 13:02
Ajax-Life-12001
Lukt het jou een shirt voor je pa binnen te harken? © Ajax Life

We geven je namelijk de kans om één van de laatste drie thuisshirtjes (1x L, 2x XL) die we hier op de redactie hebben liggen te winnen. Als cadeautje voor je vader. Je moet dus wel snel in actie komen, want zondag is het natuurlijk al snel en wij moeten zorgen dat de winnaars tijdig hun cadeautje voor pa binnen hebben!

Dus wat moet je doen? Laat op socials zien of weten waarom juist jouw vader een thuisshirtje van Ajax verdient. Tag @ajaxlife of @ajaxkidsclub op Twitter, Facebook of Instagram en wij lezen mee. Of reageer gewoon op onze post op socials. Gebruik in elk geval #AjaxLifeVaderdag. De leukste reacties belonen wij met het opsturen van het shirt. Dat doen we vrijdag einde dag, zodat je paps zondag kunt verrassen.

Het is wel zaak dat je lid bent van Supportersvereniging Ajax. Dus we checken bij contact wel even je lidnummer en alles. Meedoen kan tot en met donderdag 18 juni.

Deze shirts zijn niet meer te krijgen, dus sla je slag! Succes!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >