Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win entreekaarten voor De Voetbalfabriek in Almere!

Heb je wel eens gehoord van De Voetbalfabriek in Almere? Nee? Dat is een toffe indoorlocatie voor iedereen die van voetbal houdt en waar jong en oud zich kan uitleven. En wij mogen kaarten weggeven aan onze leden!

12 juni 2020 - 10:17

Voetbal, daar draait het om bij De Voetbalfabriek. Het is een tof nieuw concept waar je op een afwisselende manier met voetbal bezig bent. Techniek, gevoel, kracht, competitie en vooral plezier. Het komt allemaal samen.

Er is werkelijk van alles te doen voor jong en oud, dus neem vooral snel een kijkje op de website van De Voetbalfabriek. Ook teamuitjes, kinderfeestjes, bedrijfsuitjes of vrijgezellenfeesten zijn allemaal mogelijk.

Wij mogen onder onze trouwe leden van de Ajax Jonge Schare en Ajax Life vier gratis entreekaarten verloten en ook onder Ajax Kids Clubleden geven we vier kaartjes weg. Om kans te maken moet je het juiste antwoord geven op de prijsvraag hieronder. Meedoen kan tot en met vrijdag 19 juni.

Ook krijgen al onze leden in de maanden juni, juli én augustus 20 procent korting op vertoon van de clubcard. De korting kun je op locatie verzilveren.

Prijsvraag: Welke verdediger van Ajax 1 is geboren in Almere?

Stuur je antwoord - met naam en lidnummer - naar organisatie@svajax.nl onder vermelding van 'De Voetbalfabriek'.

Wil je ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van Supportersvereniging Ajax en profiteren van nog veel meer voordelen? Sluit je dan snel aan!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >