Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Blijf fit en win prijzen met de workouts van Kicks en Ajax Life!

De uitbraak van het coronavirus heeft de sportwereld behoorlijk lamgelegd. Om in deze rare tijden toch fit te blijven, hebben wij in samenwerking met Kicks iets leuks bedacht. Elf workouts gericht op de elf veldposities, met deze keer aandacht voor de keeper. Oh ja, je kunt als lid van Ajax Life ook nog eens toffe prijzen winnen!

06 juni 2020 - 10:18

Bij Kicks kweek je spierballen op het voetbalveld. Tijdens de workouts is volop aandacht voor het plezier van het voetbal, terwijl je tegelijkertijd hetzelfde resultaat als in de sportschool boekt. Conditie, lenigheid, kracht en snelheid worden allemaal meegenomen in de workouts.

Speciaal voor de bezoekers en volgers van Ajax Life heeft Kicks liefst elf workouts klaarstaan waaraan jij thuis in de huiskamer, of lekker in de open lucht aan mee kunt doen. Er zijn elf posities te verdelen op het voetbalveld, dus vandaar ook elf workouts. We trappen af met een keeperstraining!

Hoe gaan de workouts precies in zijn werk? We delen iedere zaterdag en woensdag rond 11.00 uur een video met daarin een online trainingssessie. De workoutvideo van vandaag vind je bovenaan deze pagina, maar ook op onze social mediakanalen. We houden het ritme van twee sportmomenten in de week aan, tot we alle posities op het veld hebben behandeld.

Leden van Ajax Life creëren in korte tijd niet alleen een godenlichaam, maar kunnen ook nog eens toffe prijzen winnen! Om kans te maken op een sjaal, bal en/of een zomerabonnement voor twee maanden bij Kicks in Amsterdam-West is het de bedoeling dat je de volgende stappen volgt:

  • Volg Kicks op Instagram of Facebook én Ajax Life op Instagram of Facebook;
  • Like de workoutvideo op een van onze social mediakanalen en geef in de reacties antwoord op de quizvragen; 
  • Tag twee mensen die de workouts van Kicks niet mogen missen.

Meedoen kan tot en met de volgende workout, dus in dit geval woensdag 10 juni tot 11.00 uur. De winnaars worden vervolgens bekendgemaakt in de Instagramstories van Kicks.

Als de workouts nou goed in de smaak vallen, kun je er ook voor kiezen om een abonnement bij Kicks af te sluiten. Je doet er dan sowieso goed aan om de kortingscoupon van 50% te verzilveren. Klik daarvoor op deze link en kies vervolgens het workoutpakket dat bij jou past. Je kunt ook gebruikmaken van de code 'onana'. 

Veel sportplezier!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >