Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Arena Boulevard wordt Johan Cruijff Boulevard!

De Arena Boulevard naast de Johan Cruijff Arena krijgt een andere naam die beter past bij die van het stadion. Dan weten we precies welke kant het opgaat! Inderdaad, eerdaags loop je over de Johan Cruijff Boulevard.

24 juni 2020 - 12:14
boulevard-1200
Slenteren over de Johan Cruijff Boulevard. Dat kan vanaf nu! © De Brouwer

Op de Instagram-pagina van Johan Cruijff schrijft de redactie: “In gang gezet door wijlen burgemeester Van der Laan en afgerond door burgemeester Halsema: de stad Amsterdam heeft een straat naar Cruijff vernoemd.”

Op het Insta-filmpje zien we hoe vanuit de lucht wordt ingezoomd op ons favoriete stadion en hoe de oude naam wordt weggehaald om vervangen te worden door de nieuwe naam.

De verering van Cruijff in het stadiongebied krijgt overigens nog een extra dimensie als ook het standbeeld bij de hoofdingang wordt geplaatst. Daar krijgt het beeld – gemaakt door kunstenaar Hans Jouta – een mooie plek nabij het beeld van Bob Haarms. Het beeld had al onthuld moeten zijn, maar door de uitbraak van corona gebeurt dit nu wat later.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >