Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax verrast Ajacieden door heel het land met nieuwe uitshirt

Op naar een mooi seizoen 2020/2021, waarin opnieuw historie wordt geschreven. Dát is de boodschap waarmee de club een dwarsdoorsnede van Ajaxsupporters donderdag verraste. Hoe? Medewerkers van de club konden zomaar onaangekondigd voor de deur te staan met het nieuwe uitshirt!

11 juni 2020 - 14:15
kado-ajax-1200
Medewerkers van Ajax speelden voor postbode vandaag! © Annan

Zie het als een hart onder de riem, als een teken van dank of een blijk van waardering. Ajax zegt te willen enthousiasmeren richting het nieuwe seizoen en dus gingen medewerkers de weg op om Ajacieden in heel Nederland te verrassen met een fraaie box met daarin het nieuwe uitshirt. Wel wordt benadrukt dat het een actie van Adidas is, die Ajax verder geen geld kost. De club promoot alleen.

De club belde random aan bij diverse supporters die hun seizoenkaart de afgelopen weken al hadden verlengd. Verrassing! Ook verschillende houders van een skybox, business-relaties, sponsoren en oud-spelers konden zomaar bezoek krijgen. Net als bekende Nederlanders, zoals zangers en sporters waarvan bekend is dat ze Ajax een warm hart toedragen.

Op het bijgeleverde kaartje stond de volgende tekst gedrukt:

Beste Ajacied
Ons nieuwe uitshirt
Om opnieuw historie te schrijven
Op naar een mooi seizoen
AFC Ajax

Doordat bekende Nederlanders overal hun plaatjes deelden, ontstond her en der de indruk dat het tricot amper bij supporters was bezorgd, maar vooral bij de Chantal Jansens van deze wereld. Volgens Ajax is dat niet zo. Niet alle supporters zitten op sociale media of schermen deze juist af. Daarnaast voelt ook niet iedereen de behoefte om foto's te delen op sociale media.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >